BAŞKAN YÜCEL, HACIMEHMETLİ VE ÇEVRE MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Melahat Seher İlkokulu Bahçesi’nde Dinek, Hacımehmetli ve Yasırali mahalle sakinleri ile bir araya geldi.Dinek, Hacımehmetli ve Yasırali mahalle sakinleri Başkan Yücel’e istek ve önerilerini...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL, HACIMEHMETLİ VE ÇEVRE MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Melahat Seher İlkokulu Bahçesi’nde Dinek, Hacımehmetli ve Yasırali mahalle sakinleri ile bir araya geldi.


Dinek, Hacımehmetli ve Yasırali mahalle sakinleri Başkan Yücel’e istek ve önerilerini söyleme fırsatı bulurken; Başkan Yücel mahallelerinde yapılan yatırım ve hizmetlerden bahsetti. Mahalle sakinleri yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Yücel’e teşekkür etti. Buluşmada konuşma yapan 3 mahallenin muhtarları, “Kenti ve kırsalı birleştiren Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.

TOKLU “GÜÇLÜ BİR BİRLİKTELİKLE SİZLERE HİZMETLER DAHA GÜÇLÜ GELECEKTİR”

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu “Alanya da Cumhur İttifakı adayımız mevcut Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Menderes Türel’in sizlerin destekleri ile yapacaklarını anlatmak için buradayız. Başlatmış olduğumuz bu birliktelik inşallah 2019 seçimleri sonrasında da hizmetlerimiz katlanarak artacaktır. Güçlü bir birliktelikle sizlere hizmetler daha güçlü gelecektir.” dedi.

TÜRKDOĞAN ”GELECEK SEÇİMLER DEĞİL, GELECEK NESİLLERİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan “Cumhur ittifakının asıl amacı gelecek seçimler değil, gelecek nesillerin hayatlarını garanti altına almaktır. 5 yıldır gururla gözlemlediğimiz hizmetleri; el ele gönül gönüle daha güçlü bir şekilde görmek için Alanya Adem Murat Yücel, Antalya da Menderes Türel diyoruz. “dedi.

BAŞKAN YÜCEL, “GÜÇLÜ BİR ALANYA İÇİN BİR OLACAĞIZ”

Mahalle sakinlerine yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Yücel, “Bizleri, Cumhur İttifakı Adaylığına layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi Allah’ın izniyle ve sizlerden aldığımız destekle mahcup etmeyeceğiz. Güçlü bir Türkiye, Güçlü bir Antalya, Güçlü bir Alanya için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte kazanacağız. Hep birlikte çalışarak Cumhur ittifakını Alanya’da zafere taşıyacağız. İnşallah sizlerin teveccühleri ile biz kazanacağız, kazanan Alanya olacak.

BİRLİKTE: “ALANYA’YI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ”

Başkan Yücel, “Alanya’mıza yine hep birlikte, içimizden biri, Alanya’nın evladı olan ülkemizin dünyadaki gür sesi Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve hükümetimizin de destekleri ile daha çok güzel hizmetler yapacağız. Cumhur İttifakıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel başkanımla uyumla çalışarak Alanya’yı daha yükseklere taşıyacağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet