BAŞKAN YÜCEL SUGÖZÜ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sugözü Mahallesi’nde 20 metrelik yolda serimi devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Alanya Belediyesi bir yandan koronavirüs salgınına karşı mücadelesini kararlılıkla...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL SUGÖZÜ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sugözü Mahallesi’nde 20 metrelik yolda serimi devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Alanya Belediyesi bir yandan koronavirüs salgınına karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürürken bir yandan da asli görevlerini planlanan takvime göre gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sugözü Mahallesi Tepe Caddesi üzerinde programa alınan ve alt yapı çalışmalarının ardından yapımı hızla devam eden, sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

YÜCEL: “2 KM’LİK ASFALT SERİM İŞLEMİMİZ DEVAM EDİYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, cadde ve sokaklarda eskiyen ve yıpranan yollarda asfalt yenileme çalışmaları yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi; “Alanya Belediyesi olarak bir yandan Covid-19 ile mücadelemizi sürdürürken bir yandan da çalışma takvimimize sadık kalarak asli görevlerimizi yerine getiriyoruz. Bu kapsamda programa aldığımız ve Tepe, Paşaköy ve kuzey mahallelerdeki vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Sugözü Mahallemizdeki ana arterde, 2 km’lik sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak yenilenen yolu, vatandaşlarımızın hizmetine tekrar sunacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet