BAŞKAN YÜCEL’DEN 19 MAYIS MESAJI

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti.Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Alanya Belediye...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL’DEN 19 MAYIS MESAJI

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti.


Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık ederken, toplantıda komisyonlardan gelen kararlar görüşüldü. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, önceki gün Hakkari'nin Irak sınır hattında bulunan Serabat üs bölgesinde çıkan çatışmada Şehit olan Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli’ye bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

BAŞKAN YÜCEL: “BU COŞKUYA ORTAK OLALIM”

16-19 Mayıs Gençlik Haftası’na ilişkin de mesajlar veren Başkan Yücel, kurtuluş zaferimizin sembolü olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kapsamında hazırlanan kutlama programlarına ve düzenlenecek Fener Alayı’na tüm Alanya halkını davet etti. Başkan Yücel, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır. Türk Ulusunun uyandığı, emperyalizme başkaldırdığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya istiklal, ya ölüm’ diyerek ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız bir devlet kurma kararının yaşama geçirildiği gün olan 19 Mayıs 1919, bizler için bu yıl daha büyük bir anlam içermektedir. Bu yıl 100’üncü yıl dönümü kutlanacak olan bu şanlı bayram için hazırlanan kutlama programlarına tüm Alanya halkını canı gönülden davet ediyor, bu coşkuya herkesin ortak olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

ÖNCE FENER ALAYI SONRA GÖKSEL KONSERİ

Etkinlikler çerçevesinde 19 Mayıs 2019 akşamı saat 20.30’da toplanacak kalabalık, 21.00’da Fener Alayı gerçekleştirecek. Yürüyüşün ardından 21.45’te ise Alanya Belediyesi arkasında hazırlanan sahnede günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirilecek. 22.00’da ise Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan kutlamalar kapsamında Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Göksel ücretsiz halk konseri verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet