BAŞKAN YÜCEL’DEN LÖSEMİYLE SAVAŞA TAM DESTEK

Lösemi Hastası Şebnem Köseoğlu’nun ilik bulunması için sosyal medyadan yaptığı çağrıya kulak veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kızılay çadırında kök hücre ve kan bağışında bulundu.Alanya Hamdullah Emin...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL’DEN LÖSEMİYLE SAVAŞA TAM DESTEK

Lösemi Hastası Şebnem Köseoğlu’nun ilik bulunması için sosyal medyadan yaptığı çağrıya kulak veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kızılay çadırında kök hücre ve kan bağışında bulundu.


Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan lösemi hastası Şebnem Köseoğlu’nun sağlığına kavuşabilmek adına sosyal medyadan yaptığı ilik bağışı çağrısı büyük yankı uyandırdı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de Köseoğlu’nun çağrısına kulak vererek, uygun iliğin bulunması adına Kızılay çadırına giderek hem kök hücre ve kan bağışında bulundu hem de vatandaşları daha duyarlı olmaya ve kan bağışında bulunmaya davet etti. Köseoğlu’nun durumunu yakından takip ettiğini, dönem dönem arayıp hastalığının son durumu hakkında bilgi de aldığını ifade eden Başkan Yücel, “Şebnem kardeşimiz gibi bu amansız hastalığa yakalanan pek çok evladımıza, kardeşimize en başta acil şifalar diliyorum. Umuyorum ki en kısa zamanda uygun donör bulunacak ve kendisi eski sağlığına kavuşacak. Şebnem ve daha nice Şebnemler için tüm vatandaşlarımızı kök hücre ve kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet