BAŞKAN YÜCEL’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TATLI SÜRPRİZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Covid-19 ile mücadele için 7/24 görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarına moral vermek adına hastanelere tatlı yolladı.Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm dünyayı...

Yayınlanma:
BAŞKAN YÜCEL’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TATLI SÜRPRİZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Covid-19 ile mücadele için 7/24 görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarına moral vermek adına hastanelere tatlı yolladı.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ciddi önlemler alınan korona virüs tehlikesi sebebiyle hastanelerde görevi başındaki sağlık çalışanlarını unutmadı. Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki personel, hastaneleri dolaşarak görevli hekim ve ekiplerine tatlı ikramında bulundu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI MUTLU OLDU

Alanya Belediyesi görevlileri sırasıyla Özel Alanya Şifa Tıp Merkezi, Özel Alanya Anadolu Hastanesi, Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi, Alanya Yaşam Hastanesi ve ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek görevli sağlık çalışanlarının hem Miraç Kandili’ni kutladı hem de Başkan Yücel’in tatlı ikramını kendilerine sundu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ikramlarını gören sağlık çalışanları mutluluklarını ifade ederken ince davranışı için Başkan Yücel ve ekibine teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet