BAYKAR’ın üretim ve tedarik sürecine SAHA İstanbul üye firmalarından çözümler

Şubat ayı itibariyle 705 üyeye ulaşan SAHA İstanbul, firmalarını platform üreticisi ana yüklenici firmalarla bir araya getirmeye devam ediyor.BAYKAR Teknoloji ve SAHA İstanbul firmaları, üretim ve tedarik süreciyle ilgili 36 farklı...

Yayınlanma:
BAYKAR’ın üretim ve tedarik sürecine SAHA İstanbul üye firmalarından çözümler

Şubat ayı itibariyle 705 üyeye ulaşan SAHA İstanbul, firmalarını platform üreticisi ana yüklenici firmalarla bir araya getirmeye devam ediyor.

BAYKAR Teknoloji ve SAHA İstanbul firmaları, üretim ve tedarik süreciyle ilgili 36 farklı alt başlıkta çözümler için B2B etkinliği kapsamında bir araya geldi.

BAYKAR Teknoloji ve SAHA İstanbul firmaları, BİTES tarafından geliştirilen SAHA EXPO Sanal Fuar altyapısını kullanarak, Milli Teknoloji Hamlesi vizyonunda üretim ve tedarik süreci konularında çözümler üretmek için B2B etkinliğinde bir araya geldi. 8-9-10 Şubat tarihlerinde 3 gün süren etkinliğe, Türkiye’nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren SAHA İstanbul üyesi 150 firma katıldı. Buluşmalarda 36 farklı alt başlık için oluşturulan masalarda 231 ayrı B2B görüşme yapıldı.

Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkı sunmaya devam ediyoruz

Türk savunma sanayiine katkıları artarak devam eden BAYKAR Teknoloji ve SAHA İstanbul'un millileştirme vizyonu ile sürdürdüğü çalışmalar, üye firmalarımızın katılımıyla daha da büyüyor. Covid-19 salgını, tüm dünyada üretim ve hizmet merkezlerine bağımlılığı artırırken küresel tedarik zinciri kurallarını yeniden şekillendiriyor. Devam eden olağanüstü koşullar, güçlü rekabet avantajlarına sahip olan ülkemize yeni fırsatlar da sunuyor. Bu dönüşüm sürecinde savunma sanayii başta olmak üzere birçok sektörde ülkemizin bağımsızlık mücadelesini sürdüren ve rekabet gücünde belirleyici rol oynayan üye firmalarımızı, değer zincirimizin en önemli parçası olarak görüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet