Bayram Denetimi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştıran Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başta tatlı üretimi ve satışı yapılan yerler olmak üzere gıda üretimi yapılan işyerlerine denetim gerçekleştirdi....

Yayınlanma:
Bayram Denetimi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştıran Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başta tatlı üretimi ve satışı yapılan yerler olmak üzere gıda üretimi yapılan işyerlerine denetim gerçekleştirdi. Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’nın katıldığı denetimlerde, tatlı üretimi ve satışı yapılan pastaneler, gıda üretimi yapılan işyerleri ve Salı Pazarında satış yapan esnaflar denetlendi. Denetimlerde unlu mamul işletmelerinde ve gıda üretimi yapılan işyerlerinde koşullara uygun hizmet verilip verilmediğine bakılıyor.

BAŞKAN YARDIMCISI KULA: “DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Denetimlerden sonra bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, “Kurban Bayramı öncesi Alanya’da faaliyet gösteren imalathanelerin denetim ve kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Halkımıza daha güvenli gıda maddelerini sunabilmek, daha sağlıklı tatlı yiyebilmeleri, kasaplardan güvenle alışveriş yapabilmeleri için hijyen denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Bayram dolaysıyla biraz daha gıda ve tatlı ürünlerine yoğunlaştık. Halkımızın sağlığı her şeyin üzerindedir. Halkımızın sağlığı konusunda hiçbir şeye taviz vermiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet