“Birlikten İzmir Doğar” Projesi Sosyal Medyada Ses Getirdi

İzmir’de yaşanılan depremin ardından bölgeye uzanan yardım eli sayısı artıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu “Sözümüz söz İzmir’e yeni bir okul yapacağız” dedi ve Birlikten...

Yayınlanma:
“Birlikten İzmir Doğar” Projesi Sosyal Medyada Ses Getirdi

İzmir’de yaşanılan depremin ardından bölgeye uzanan yardım eli sayısı artıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu “Sözümüz söz İzmir’e yeni bir okul yapacağız” dedi ve Birlikten İzmir Doğar kampanyasına katıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

İzmir depreminde ailesinde vefat edenlerin olduğu aileler için, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İzmir Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Birliği, Ege Genç İş Adamları Derneği, Ege Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği bileşimiyle, konut yapımı, sosyal ve eğitim alanlarda ihtiyaçları karşılamak adına Birlikten İzmir Doğar kampanyası başlatıldı. Kampanya kamuoyuna İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla duyuruldu. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu Twitter’da yaptığı paylaşımda “Sözümüz söz, İzmir’e yeni bir okul yapacağız. Yaşanan deprem felaketinin ardından İzmir’deki Odalarımızın, Borsamızın ve iş dünyasının başlatmış olduğu “Birlikten İzmir Doğar” kampanyası kapsamında TOBB olarak güzel İzmir’imize yeni bir okul kazandıracağız” dedi ve #BirliktenİzmirDoğar hastagine katıldı.

Vali Köşger’in Katılımıyla Gerçekleşti

Twitter’da açılan hastage Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da katıldı. Yorgancılar “Odamız, İZTO,İTB,EİB,DTO İzmir, İESOB,EGİAD,ESİAD ve İZSİAD koordinasyonunda; ailesinde vefat olan depremzedelere konut ve diğer ihtiyaçların karşılanması için #BirliktenİzmirDoğar kampanyamızı Valimiz Sn. Köşger’in katılımıyla düzenlediğimiz toplantıda kamuoyu ile paylaştık.” şeklinde paylaşımda bulundu. Son olarak Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan kampanya kapsamında okul açılacağı haberine “Millet olmak, tasada ve sevinçte bir olmaktır. Millet olmak, gerektiğinde dayanışmayı ve paylaşmayı başarabilmektir”
Bir öğretmen olarak, İzmir’imiz adına Sayın @RHisarciklioglu ve @TOBBiletisim yönetimine teşekkür ediyorum. #BirliktenİzmirDoğar” paylaşımıyla teşekkürünü iletti. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet