Bütün Güzelliklerine Bu Sergide Işık Tutuluyor

Antalya’nın Bütün Güzelliklerine Bu Sergide Işık TutuluyorAntalya Merhaba, “Işıklar ve Gölgeler” temalı fotoğraf sergisi 15 Nisan’da sanatseverlerle buluşuyor. Turizm haftası dolayısıyla gerçekleştirilecek sergi Türkçe,...

Yayınlanma:
Bütün Güzelliklerine Bu Sergide  Işık Tutuluyor

Antalya’nın Bütün Güzelliklerine Bu Sergide Işık Tutuluyor

Antalya Merhaba, “Işıklar ve Gölgeler” temalı fotoğraf sergisi 15 Nisan’da sanatseverlerle buluşuyor. Turizm haftası dolayısıyla gerçekleştirilecek sergi Türkçe, İngilizce ve Rusça olmak üzere 3 dilde ziyaretçilere sunulacak.

Antalya Valiliği ile Anadolu Ajansı (AA) arasında imzalanan protokol çerçevesindeAntalya’nın farklı özelliklerini yansıtan“Antalya Merhaba” fotoğraf sergisi, “Işıklar ve Gölgeler” temasıyla açılacak. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek sergide Antalya’nınkültürü, zengin tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı 75 fotoğraf sergilenecek.

Turizm haftası nedeniyle Antalya Valiliği ve AA işbirliğiyle hazırlanan “Antalya Merhaba” sergisi Antalya’nın gizli kalmış tüm güzelliklerini gün yüzüne çıkarılacak.

AAfoto muhabiri Ali İhsan Öztürk’ün objektifinden Antalya’nın yansıtıldığı “Işıklar ve Gölgeler” fotoğraf sergisi 15 Nisan’da Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda sanatseverlerle buluşacak.

Antalya Valiliğince hazırlanan ve 6 dile çevrilen “Antalya Merhaba” isimli tanıtım filmi de sergi boyunca yayınlanacak. 15 Nisan’da Cumhuriyet Meydanı’nda açılacak sergi 22 Nisan’a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, “Işıklar ve Gölgeler” sergisinde yer alan fotoğraflardadört mevsim Antalya’nın görülebileceğini ifade etti.

Vali Münir Kararloğlu, “Foto muhabiri arkadaşımız Ali İhsan Öztürk 1 yıl boyunca Antalya’nın bütün ilçelerinde çalıştı. 75 fotoğraftan oluşan sergide Antalya’nın kültürel ve tarihi varlığı, doğal güzellikleri, sahilleri, mağaraları, yaylaları, yaban hayvanlarına varıncaya kadar bütün değerleri ortaya konuldu. Bugüne kadar birçok sergi yapılmıştır ama şehrin belli bölgeleriyle ilgili sergiler olmuştur. Bu sergi ile Antalya’yı bütüncül olarak anlatma fırsatı bulmuş olacağız.” dedi.

“Işıklar ve Gölgeler” fotoğraf sergisinin açılışı Vali Münir Karaloğlu tarafından 15 Nisan Pazar günü saat 18.00 da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet