Büyük Taarruz’un 96. yıldönümü kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da düzenlenen resmi törenle kutlandı.Büyük Taarruz’un 96. yıldönümü kutlamaları Alanya’da saat 09.00’da Hükümet Meydanı’ndaki...

Yayınlanma:
Büyük Taarruz’un 96. yıldönümü kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Büyük Taarruz’un 96. yıldönümü kutlamaları Alanya’da saat 09.00’da Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Törene, Alanya Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Jandarma Komutan Yarbay Serkan Akbaba, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ANITA ÇELENK SUNULDU

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Töreni, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunması ve Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Yavuz Erek’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla tamamlandı. Alandaki kutlamaların ardından Kaymakamlıkta düzenlenen tebrik programına geçildi.

KAYMAKAMLIK MAKAMINDA TEBRİKLER KABUL EDİLDİ

Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törenin ardından Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ederek, vatandaşların Zafer Bayramını kutladı.

KUTLAMA PROGRAMI AKŞAM DA DEVAM EDECEK

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları fener alayı ve Koray Avcı konseriyle devam edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlamaları, Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen programla akşamda devam edecek. Kutlama programı kapsamında saat 19.30’da Atatürk Anıtı önünde buluşulduktan sonra saat 20.00’de fener alayı düzenlenecek. Saat 21.00’de Belediye arkasında başlayacak kutlama programının ardından ise saat 21.30’da Koray Avcı sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet