Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kortlarıyla tenis keyfi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı ve Lara’da bulunan tenis kortlarından vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanıyor. Hafta içi her gün 08.00 ile 21.00 saatleri arasında açık olan kortlardan haftada yaklaşık 500 vatandaş...

Yayınlanma:
Büyükşehir Belediyesi’nin  ücretsiz kortlarıyla tenis keyfi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı ve Lara’da bulunan tenis kortlarından vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanıyor. Hafta içi her gün 08.00 ile 21.00 saatleri arasında açık olan kortlardan haftada yaklaşık 500 vatandaş tenis oynamanın keyfini yaşıyor.

Büyükşehir Belediyesi, kentin iki farklı noktasındaki tenis kortlarıyla Antalyalılara ücretsiz spor keyfi sunuyor. Özellikle pandemi nedeniyle sosyal faaliyetlerin kısıtlanması tenise, kort tenisinin de tamamen temassız ve mesafeli bir spor olması olan ilgiyi daha da artırdı.

1 SAAT DOYA DOYA TENİS

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara Düden Park’ta iki adet, Konyaaltı Beach Park’ta iki adet olmak üzere toplam 4 tenis kortu, hafta içi her gün 08.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kortları kullanmak isteyen vatandaşlar www.abbsporhizmetleri.com internet adresine girerek rezervasyon yapıyor. Tenis rezervasyonunu internet üzerinden alan bir kişi, 1 saat partneri ile birlikte ücret ödemeden tenis oynuyor.

TÜM SPOR TESİSLERİMİZ AÇIK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Ahmet Özay, sosyal belediyecilik anlamında birçok faaliyete imza atan Büyükşehir Belediyesi’nin sportif anlamda da her yaşta vatandaşa spor yaptırabilmek adına bütün spor tesislerini halkına açtığını belirtti. Özay, tamamen ücretsiz olan tenis kortlardan haftada 480 ila 500 vatandaşın yararlandığını belirtti.

TENİS SEVERLERDEN TEŞEKKÜR

Ücretsiz tenis oynamanın keyfini yaşayan Antalyalılar ve turistler kentte böyle bir imkan olmasından dolayı son derece mutlu. Spora teşvik edilmenin önemini anlatan tenisseverler Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet