Çağla Şıkel, Lancôme’un İstanbul’da kurduğu Eyfel Kulesi’ni ziyaret etti

Lancôme, İstanbul’da Paris rüzgarı estiriyor.

Yayınlanma:
Çağla Şıkel, Lancôme’un İstanbul’da kurduğu Eyfel Kulesi’ni ziyaret etti

Lancôme, İstanbul’da Paris rüzgarı estiriyor. 17 Aralık’ta başlayan etkinlikte Lancôme, şehrin üç farklı semtine Paris’in sembolü Eyfel Kulesi’ni getirerek İstanbul’un kalbini imza parfümü La Vie Est Belle ile donatıyor. Çağla Şıkel’in yanı sıra birçok ünlünün ziyaret ettiği, yılın en büyük Lancôme etkinliği; Nişantaşı, Galataport ve Bağdat Caddesi’nde güzellik tutkunlarıyla buluşuyor. 

Lancôme'un ikonik parfümü La Vie Est Belle, Paris’in sembolü Eyfel Kulesi’ni İstanbul’a getirdi. Markanın şimdiye kadar düzenlediği en büyük etkinlik; “hayat güzeldir” anlamına gelen imza kokusu La Vie Est Belle ile İstanbul’a mutluluk taşıyor. 17 Aralık’tan bu yana süren etkinlik; Nişantaşı, Galataport ve Bağdat Caddesi’nde La Vie Est Belle Eyfel Kulesi ile Paris’i doyasıya yaşatıyor.

Çağla Şıkel’in 2022’den beklentisi: Güzel, mutlu, aşk dolu bir yıl 

 

La Vie Est Belle Eyfel Kulesi etkinliğinde, birçok ünlü isim yeni yıl dileklerini paylaştı; tüm dünya için barış, huzur, aşk ve en çok sağlık temennilerinde bulundu. Dünyaca ünlü kozmetik markasının en büyük etkinliğinde marka ile iş birliği yapan Çağla Şıkel, Bağdat Caddesi’ndeki La Vie Est Belle Eyfel Kulesi ile fotoğraf çektirirken yeni yıldan beklentilerini de paylaştı. Şıkel, “2021, hepimiz için zor bir yıldı. Yeni yıla, yeni umutlarla giriyoruz. 2022’yi elimden gelenin en iyisini yaparak, yoğun tempoda çalışarak geçireceğim. Çalışmak; insana enerji ve şifa veriyor, insanı güzelleştiriyor. Çabaladığım, ürettiğim, sevdiklerimle beraber güzel, mutlu, aşk dolu bir yıl diliyorum” dedi. Yeni yıl planlarından da bahseden başarılı model, yeni yılda her zamanki gibi aile yemeği yapacağını belirterek, “Her yılbaşında annemin evinde buluşuyoruz. Eskiden yılbaşını nasıl geçiriyorsak hala o geleneği sürdürüyoruz. Çocuklarla tombala oynuyor, hediye paketleri açıyoruz. Benim için güzel ve keyifli geçiyor. Yılbaşını ailemle geçirmeyi seviyorum” şeklinde konuştu.

 

Lancôme, 17, 18 ve 19 Aralık tarihlerinde Nişantaşı’nda; 20, 21 ve 22 Aralık tarihlerinde Galataport’da; 23, 24 ve 25 Aralık tarihlerinde Bağdat Caddesi’nde La Vie Est Belle’in mutluluk mottosunu sevenleriyle buluşturuyor. La Vie Est Belle, kalıcılığı ve çiçeklerin büyülü dünyası ile mutluluğa ulaşan yolu bulmada bir davetiye sunuyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet