Camdaki Kız'dan Sonra Camdaki Adam da Belli Oldu!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Camdaki Kız" romanından uyarlanan ve geçtiğimiz hafta ekranlara gelen ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan aynı isimli dizinin yayınlanan ilk tanıtımında başrol oyuncusu Burcu Biricik cam bir kafes...

Yayınlanma:
Camdaki Kız'dan Sonra Camdaki Adam da Belli Oldu!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Camdaki Kız" romanından uyarlanan ve geçtiğimiz hafta ekranlara gelen ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan aynı isimli dizinin yayınlanan ilk tanıtımında başrol oyuncusu Burcu Biricik cam bir kafes içindeydi. Genç şarkıcı Evren Adam da "Aşk Uzak Bana" isimli yeni video klibinin bazı sahnelerinde cam bir kafes içinde şarkısını söylüyor. Bu hoş tesadüf sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı ve "Camdaki kız yalnız değilmiş, camdaki oğlan da varmış." gibi başlıklarla iki video arka arkaya montajlanarak mizahi içerikler hazırlayıp paylaştılar.

Evren Adam bu konuyla ilgili "Camdaki Kız tanıtımını görünce hem şaşırdık hem de gülümsedik. Çok tatlı bir tesadüf oldu. Dizide hayatı görünmez bir kafeste yaşayan bir kız var, klipte de aşk acısının yarattığı çaresizliği simgeleyen cam kafeste bir adam. Sosyal medyada iki görüntünün birleştirildiği çok keyifli, eğlenceli paylaşımlara denk geldik. Bu kadar hüzünlü iki içeriğin komik bir videoya dönüşmesi bizim için de enteresan oldu.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet