Çamyuva Ağva Dere Kenarı Yeşil Alan Düzenlemesi Kemer'e Çok Yakışacak

Kemer Belediyesi ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Çamyuva Ağva Dere Kenarı Yeşil Alan Düzenlemesi Kemer'e Çok Yakışacak
Kemer Belediyesi ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.
 
Çamyuva mahallesini Kiriş mahallesine bağlayan Devlet Su İşleri (DSİ) köprüsünün zeytin ağaçlarının olduğu noktadan başlayıp Max Royal lojmanlarının karşısına kadar olan alanda yeliş alan düzenlemesi yapılacak.
 
İhaleye çıkılan ve uygulamaya başlanılan toplam 9 bin 900 metrekare yeşil alanın olacağı çalışmalarda, refüjden dere tarafına doğru 2,5 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 850 metrekare alanlık bisiklet, 2 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 280 metrekarelik koşu ve 3 metre genişliğinde 4 bin 100 metrekarelik yürüyüş yolu yapılacak.
 
Söz konusu alanda yapılan çalışmaları belediye başkanı Baki Yalın ile birlikte inceleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin en önemli turizm merkezileri arasında yer alan Kemer’i yeşil alanlarla modern hale getirmeye devam ettiklerini söyledi.
 
Belediye Başkanı Topaloğlu, söz konusu yerdeki çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, “Alan içerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, kamelyalar, oturma alanları, çeşmeler, çöp kovalarının da yer alacak. Bisiklet yolları, koşu yolları ve yürüyüş yolları yapıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatça vakit geçirebileceği bir alan oluşturacağız. Ayrıca alan içerisinde 28 araçlık otopark ve 17 bisikletlik bisiklet park yeri olacak. Kemerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” diye konuştu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet