“Çankaya Akademi”de Öğrencilere "Bireysel Koçluk" Hizmeti

Çankaya Belediyesinin sınav ve eğitime destek merkezleri Çankaya Akademi'de sınava hazırlanan öğrencilere psikolojik destek ve "Bireysel Koçluk" çalışması başlatıldı.

Yayınlanma:
“Çankaya Akademi”de Öğrencilere "Bireysel Koçluk" Hizmeti

Çankaya Belediyesinin sınav ve eğitime destek merkezleri Çankaya Akademi'de sınava hazırlanan öğrencilere psikolojik destek ve "Bireysel Koçluk" çalışması başlatıldı.


Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik en önemli projelerinden biri olan sınav ve eğitime destek merkezleri "Çankaya Akademi" de öğrencilere psikolojik destek ve "Bireysel Koçluk" çalışması başladı. Çankaya Akademi öğrencilerine günlük olarak kolayca uygulayabilecekleri, odaklanmaları ve enerjilerini arttıran egzersizlerin ve eğitimlerin verildiği projede öğrencilere "Bireysel Yaşam Koçluğu" desteği de veriliyor.


Sınava kadar var olan zamanı en verimli şekilde geçirmeleri ve stres düzeylerini en aza indirecek psikolojik egzersiz ve destek eğitimlerinin verildiği çalışmalar, öğrencilerin istek ve yeteneklerine göre grup halinde ve bireysel olarak dönem boyunca devam edecek.

HER SINAVDA ÇANKAYA YANINIZDA
Çankaya Belediyesi olarak her yaşta ve her alanda eğitime destek verdiklerini kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Ortaokul ve liseye devam eden öğrenciler ile mezunlara yönelik, tamamlayıcı ve destekleyici eğitim çalışmaları yapmak ve eğitimde fırsat eşitsizliğini azaltmak amacıyla "Çankaya Akademi" merkezlerimizi oluşturduk. Bu merkezlerde özellikle maddi durumu iyi olmayan ailelerden gelen çocuklarımıza destek oluyoruz. Tüm imkanlarımızı kullanarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Her sınavınızda Çankaya yanınızda" diye konuştu.    
Çankaya Akademi'yi tamamen gençlerin eğitimlerine yardımcı olmak amacıyla kurduklarını kaydeden Taşdelen, "Çankayalı öğrencilerimizin çıktığı zorlu ve emek isteyen yolda, 12 farklı branşta uzman öğretmenlerimizle sınavlarda başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.  


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet