Çankaya’da Dil Öğrenmek İndirimli

Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yabancı Dil İndirim Protokolü kapsamında dil öğrenmek isteyen gençler için 11 eğitim kurumunda farklı oranlarda indirim uygulanıyor.

Yayınlanma:
Çankaya’da Dil Öğrenmek İndirimli

Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yabancı Dil İndirim Protokolü kapsamında dil öğrenmek isteyen gençler için 11 eğitim kurumunda farklı oranlarda indirim uygulanıyor. İndirimli dil eğitiminden yararlanmak isteyenlerin nüfus cüzdanı ile başvurmaları yeterli oluyor.   

Çankaya Belediyesi gençlerin yabancı dil öğrenmesine destek amacıyla 11 yabancı dil eğitim merkezi ile indirim protokolü imzalayan Belediye, devlet üniversitelerinden mezun olan ya da öğrenci olan 18-30 yaş arası Çankayalıların farklı oranlarda indirimden yararlanmasını sağlıyor. İndirimli eğitimden yararlanmak isteyenlerin nüfus cüzdanı ile başvurmaları yeterli oluyor.  

Sosyal demokrat belediyecilik adına birçok projeyi hayata geçiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yabancı dili akademik düzeyde öğrenmek isteyen 18-30 yaş arası gençlerin profesyonel dil okullarındaki eğitimden indirimli yararlanmasına da destek veriyor. 11 yabancı dil okulu ile imzaladığı protokol çerçevesinde gençlerin eğitimine katkı sunmayı önemsediklerini dile getiren Alper Taşdelen, “Çankaya Evlerimizde de dileyen vatandaşlarımız yabancı dil öğrenme imkanı bulabiliyor. Biz Çankaya Evlerimizde bu hizmeti ücretsiz veriyoruz. Gençlerimiz daha akademik düzeyde dil öğrensinler diye dil eğitimi veren merkezlerle görüşerek indirim almalarını sağalamaya yönelik adım attık. Gençlerimizin gerek kültürel gerekse iş yaşamlarında çok ihtiyaç duyacakları yabancı dil, çağımızda olmazsa olmaz. Gençlerimizin geleceği ve eğitimi için her desteği vermeye gayret ediyoruz. Üniversite öğrencilerine ücretsiz akşam yemeği, sınavlara hazırlıkta Çankaya Akademi, onlar için açtığımız kütüphanelerimiz, gençler için çeşitli kursları verdiğimiz Kampüs Mahallede gibi eğitim, kültürel ve sosyal etkinlik imkanları sunuyoruz. Gençlerimiz için yaptıklarımızı, geleceğimize yönelik en büyük yatırım olarak görüyoruz” diye konuştu. 

Çankaya Belediyesinin yabancı dil okulları ile yaptığı işbirliği kapsamında indirimli yabancı dil eğitimleri için başvurular, Çankaya Belediye Başkanlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sosyal Projeler Birimi’ne yapılabiliyor. Protokol yapılan kurumların indirim oranlarına ise www.cankaya.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet