Cansu: “Olimpiyat Hayalimizi Gerçekleştirmek İstiyoruz”

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Cansu Özbay, 07-12 Ocak tarihleri arasında Hollanda’da düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri’ne dair soruları yanıtladı.Özbay, “Milli takımda oynamak...

Yayınlanma:
Cansu: “Olimpiyat Hayalimizi Gerçekleştirmek İstiyoruz”

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Cansu Özbay, 07-12 Ocak tarihleri arasında Hollanda’da düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri’ne dair soruları yanıtladı.

Özbay, “Milli takımda oynamak büyük bir gurur. Milli takım forması giymek ve ülkesini temsil etmek herkesin hayallerinden biridir. Ankara’daki Avrupa Şampiyonası’nın ardından şansımızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Bunu da herkese gösterdik. Tek bir ülke olimpiyat vizesini alacağı için çok zorlu maçlar oynayacağız. Olimpiyatlar, her oyuncunun hayalidir. Umarım, bu hayalimizi gerçekleştirebiliriz. Grubumuzdaki rakipler savaşan ve asla mücadeleyi bırakmayan takımlar. Zorlu bir grup aşaması bizleri bekliyor. Hollanda’da sizi destekleyecek Türk taraftarlarımıza neler söylemek istersin. Apeldoorn’da zorlu karşılaşmalar oynayacağız. Çok büyük bir desteğe ihtiyacımız olacak. Lütfen bizi orada yalnız bırakmayın” dedi. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet