CHP Gümüşhane İl Başkanı’ndan Açıklama

Gümüşhane CHP  İl Başkanı Bedri Ağaç özel bir açıklama yayınladı.

Yayınlanma:
CHP Gümüşhane İl Başkanı’ndan Açıklama

Gümüşhane CHP  İl Başkanı Bedri Ağaç özel bir açıklama yayınladı. Yayınlamış olduğu açıklamada: “AKP İl Başkanı Celaleddin Köse’nin haddini aşarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu; üstelik bozuk bir Türkçe ile eleştirmeye çalıştığı açıklamayı okudum.

Sayın Başkan; bu ülkeyi yönetemeyen, uçurumun kenarına getiren, dış politika, eğitim, adalet ve ekonomiyi çökerten, bu nedenle de halk nezdinde teveccühü sürekli azalarak güç kaybeden, oy oranları bir önceki seçime göre neredeyse yarı yarıya düşen bir partinin İl başkanı olmak hakikaten zor anlıyorum psikolojinizi.

Parti olarak ülke gündeminden o kadar kopmuş durumdasınız ki; 4 dönemdir bu şehrin milletvekilleri partinizden olduğu, yerelde iki dönemdir iktidar olduğunuz, bütün kurumlarda partizanlık sonucu sizlerin temsilcileri görev yaptığı halde; Gümüşhane’de halkın, esnafın, tüccarın, işletmeci ve sanayicinin derdini sizler değil de; CHP’liler dillendiriyor, gündeme getiriyor ve halkın hislerine tercüman oluyor.

Bu açıklamanın meclis kürsüsünden yapılması, canlı yayınla yayınlanması ve milyonlarca insanda farkındalık yaratmış olması; Gümüşhaneli hemşerilerimizde inanılmaz bir memnuniyet yarattı, iki gündür yüzlerce tebrik ve takdir telefonu alıyorum bilesiniz.

Ama şaşıracak bir şey yok, çünkü esnafın, halkın derdini siz dert edinmemiş, hatırlarını sormamış, dertlerini dinlememiş olduğunuz için; çarşıdan, pazardan, ekonominin ve esnafın durumundan, vatandaşın geçim derdinden haberiniz dahi yok.

Böyle bir halde olduğunuz için; sizin yerinize bu şehrin sorunlarını Ana Muhalefet Partisi İl Başkanı, Milletvekilleri ve Genel Başkanı seslendiriyor ve bu da sizi çok sıkıntıya sokuyor biliyorum.

Hemşerilerimiz asıl “yalan rüzgarı” dönemi bittiği için, yani tencere siyaseti gereği artık algı yönetimi operasyonlarını yemiyor. Uzun bir dönem sonunda CHP’nin projeleri, çalışmaları ve çözüm önerilerini dikkatle dinliyor, takdir ediyor ve olumlu tepkiler veriyor ki;  rahatsızlığınız bundan görüyorum.

Kıskançlığa gerek yok, vatandaş sizleri ve milletvekillerinizi uzun süredir arasında göremiyor, bir mahcubiyet var, anlıyorum. Ama “nazar etme ne olur, çalış senin de olur”.

Bu memleket yıllardır beklediği demiryolu projesinden mahrum bırakılırken, çürük zeminli bir yere hastane binası yapılırken, şehrin tepesine kontrolsüz bomba gibi yüzlerce ton hafriyat dökülürken, çağrı merkezi kapatılırken, maden çalışanları aylarca ücretlerini alamazken, siyanür ve ağır metal içeren atıklar derelerimizi kirletilirken, Belediyenin pek çoğu hiç başlamamış, bir çoğu da yarım kalmış işleri öylece bekler dururken, çarpık yapılaşma, keyfi ve kişiye özel imar uygulamaları ile bu şehrin geleceği karartılırken, Belediye rekabet oluşturmadan kendi yakınlarına ihaleler verirken, Harşit’imize kanalizasyon suları akmaya devam ederken, 12 bin yıllık dipsiz göl, dağlarımız, tarım alanlarımız, ormanlarımız, derelerimiz talan edilirken, liyakat tanımayan yandaşlık, ayrımcılık ve torpille insanların umudu yok edilirken, Çakırgöl gibi su kaynaklarımız sahip çıkılmadığı için başka bir İl’e peşkeş çekilirken, esnafın büyük çoğunluğu iflas haline sürüklenirken ve benzeri yüzlerce sıkıntı ve skandal olay bu şehirde yaşanırken; sizlerden hiç bir açıklama, tepki, çağrı, ses duymadık, çıtınız bile çıkmadı.

Şimdi yandaş kanalların ağız alışkanlığı ile doğru olmadığını herkesin bildiği basit savunmalar yapıyorsunuz. Sayın Genel Başkanımızın çok güzel ifade ettiği gibi; “milletin oyu artık çantada keklik değil” bunu bilesiniz. Bırakın bu boş işleri, açık başarısızlığınız var, artık yönetemiyorsunuz ve ne yaparsanız yapın ilk seçimde gideceksiniz ve millet derin bir nefes alacak. ” ifadeleri yer aldı

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet