CHP'Lİ YALIM: İMAMOĞLU İKTİDARA RAĞMEN ÇALIŞIYOR!

27. Dönem CHP Uşak Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Özkan Yalım, İstanbul’un tarihi bölgelerinde turistlere hem ulaşım hem de rehberlik hizmeti veren iki katlı otobüslerin hizmete açıldıgını duyurdu. CHL'li Yalım:"...

Yayınlanma:
CHP'Lİ YALIM: İMAMOĞLU İKTİDARA RAĞMEN ÇALIŞIYOR!

27. Dönem CHP Uşak Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Özkan Yalım, İstanbul’un tarihi bölgelerinde turistlere hem ulaşım hem de rehberlik hizmeti veren iki katlı otobüslerin hizmete açıldıgını duyurdu. CHL'li Yalım:" İktidar ne kadar durdurursa da CHL'li belediyeler halka hizmet etmeye devam edecek."dedi.

"YENİ OTOBÜSLER TÜRKİYE'YE PRESTİJ GETİRECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisindeki milletvekillerinin, CHP'li belediyelerin gerçekleştirmek istediği plan ve projelere her zaman karşı çıktığını ve onay vermediğini belirten Özkan Yalım;" Üstünde çok çalışılan ve Türkiye'yi daha turistik bir anlayışa taşıyacak olan proje nihai sonuca ulaştı. İstanbul’un tarihi bölgelerinde turistlere hem ulaşım hem de rehberlik hizmeti veren iki katlı otobüsler, İBB bünyesinde hizmet vermeye başladı. Bu projeyle 30 km'lik mesafede, 72 yolcu kapasitesiyle,  yaklaşık 2 saatlik yolculuk süresince turistik turlar düzenlenecek, engelli yolcular için erişilebilirlik ve seyahat kolaylığı sağlanacak.Turistlerin ulaşım için kullanacakları bilet üzerinden, her bilet için 1 ikram paketi, Türkçe başta olmak üzere, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Farsça dahil 8 dilde sesli anlatım hizmeti de verilecek. Onca durdurmalara, protestolara, karalamalara rağmen aldırış etmeyerek Türkiye'nin prestiji, İstanbullunun refahını düşünen ve bu projenin baş mimari olan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ve tüm emeği geçenleri canı gönülden kutluyorum. Bu projenin tüm Türkiye'ye şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet