Çiçekçilerin Yoğun Mesaisi !

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge de hafta sonu sokağa çıkma ve iş yeri açma kısıtlamasından muaf tutulan çiçekçiler, Anneler Günü için yoğun mesai yapmaya başladı.Manisa’da da çiçekçiler sokağa çıkma...

Yayınlanma:
Çiçekçilerin Yoğun Mesaisi !

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge de hafta sonu sokağa çıkma ve iş yeri açma kısıtlamasından muaf tutulan çiçekçiler, Anneler Günü için yoğun mesai yapmaya başladı.

Manisa’da da çiçekçiler sokağa çıkma yasağından muaf tutuldukları ilk gününden itibaren çiçek taleplerine yetişmek çalışıyor. Özellikle en çok gül, karanfil, orkide, kır çiçeklerine yoğun ilgi var. Evden çıkamayan vatandaşlar çiçekçileri arayarak istedikleri çiçekleri sipariş veriyor, çiçekçilerde hazırladıkları çiçek demetlerini vatandaşlara gönderiyor.
Manisa’da uzun süredir çiçekçilik sektöründe çalışan Emre Çiçekçilik sahibi Emre Kurt, “İçişleri Bakanlığı’nın bu hafta sonu çiçekçilere vermiş olduğu izinle evlere servisle çalışmalarımıza başladık. Telefon kadar yakın olduğumuz müşterilerimize hizmet veriyoruz. Gül, orkide gibi çiçeklere yoğun talep var. Başta rahmetli anneme ve eşim olmak üzere bütün annelerin anneler günü kutlu olsun” dedi.

SPONSOR OLDU

65 yaş üstü vatandaşların yarın belirli saatlerde sokağa çıkma yasağından muaf olacağını ve mahallede bulunan parka gelecek olan vatandaşlara çiçek takdim edeceklerini ifade eden Manisa Bakkallar Odası Başkanı ve Peker Mahalle Muhtarı Saffet Taşkıncan, dağıtacakları çiçeklere Emre Çiçekçiliğin sponsor olduğunu belirtti. Taşkıncan, “65 yaş üstü yaşça büyüklerimiz nasipse yarın dışarı çıkacak. yarın hem anneler günü olması münasebetiyle Emre Çiçekçilik bize çiçek desteği konusunda sponsor oldu. Sağ olsunlar dağıtacağımız çiçekleri takdim ettiler. Bizde mahallemizde gezip vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Emre Çiçekçiliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet