ÇIPLAKLI’YA 4 KİLOMETRE SICAK ASFALT GÜLEVŞEN CADDESİNDEN OBAYA KESİNTİSİZ ULAŞIM

Alanya’nın dört bir tarafında yol, asfalt, kaldırım ve altyapı çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Çıplaklı Gülevşen Caddesini de sil baştan yeniliyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çıplaklı Mahallesinde...

Yayınlanma:
ÇIPLAKLI’YA 4 KİLOMETRE SICAK ASFALT GÜLEVŞEN CADDESİNDEN OBAYA KESİNTİSİZ ULAŞIM

Alanya’nın dört bir tarafında yol, asfalt, kaldırım ve altyapı çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Çıplaklı Gülevşen Caddesini de sil baştan yeniliyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çıplaklı Mahallesinde 4 kilometre sıcak asfalt yapacaklarını belirterek, Gülevşen Caddesinin Oba Mahallesine bağlanacağını söyledi.


GÜLEVŞEN CADDESİ SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Alanya Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyor. Çıplaklı Mahallesinde Gülevşen Caddesini sil başlatan yenileme çalışması başlatan Fen İşleri Müdürlüğü, Merkez cadde de bölünmüş yol uygulama çalışmasına devam ediyor.

MERKEZ CADDE BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR

Çalışmalar kapsamında mevcut asfalt iş makineleri ile kazınırken, altyapı çalışmamsıda yapılıyor. Çıplaklı’yı bir hafta sonra modern bir caddeye kavuşturacaklarını söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Gülevşen Caddesini sil baştan yeniliyoruz. Merkez caddeyi ise bölünmüş yol olarak hizmete sunacağız. İlk etapta asfalt çalışmamız 4 kilometrelik bir alanda devam edecek. Gülevşen Caddesini Oba Mahallesine bağlayacağız. Ardından Düğün Salonu yanındaki merkez caddeyi sıcak asfaltla kaplayacağız. Çalışmalarımızla Çıplaklı Mahallemizin çehresini değiştiriyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet