ÇOCUKLAR İLE “ÖNCELİKLİ TRAFİK” TEMALI ÇALIŞMA

Alanya Belediyesi, Alanya Trafik Eğitim Derneği ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin işbirliğinde düzenlenen “Öncelik hayatın öncelik yayanın” projesi “çocuk” trafikçilerle...

Yayınlanma:
ÇOCUKLAR İLE “ÖNCELİKLİ TRAFİK” TEMALI ÇALIŞMA

Alanya Belediyesi, Alanya Trafik Eğitim Derneği ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin işbirliğinde düzenlenen “Öncelik hayatın öncelik yayanın” projesi “çocuk” trafikçilerle sürücülere anlatıldı.


Proje hakkında bilgiler veren Alanya Trafik Eğitim Derneği Trafik Eğitmeni Bilge Toksöz, “2019 yılının ‘Yaya Öncelikli Trafik’ yılı ilan edilmesinin ardından hayata geçirilen projeler, uygulamalı olarak sürdürülüyor. ‘Öncelik hayatın öncelik yayanın’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı başlatılan projenin Alanya temsilcisi olarak Atatürk Caddesi üzerinde uygulamalı yaya geçidi eğitimi gerçekleştirdik. Alanya Belediyesi, Alanya Trafik Eğitim Derneği, Alanya Belediyesi Zabıta Personeli, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği ve ekibi ile İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliği içinde vatandaşlarımıza duyarlı olmaları konusunda bilinçlendirme broşürleri dağıtıldı. Minik trafikçilerimiz ellerindeki dövizlerle trafikte yaya olmanın önemine vurgu yaptılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet