Çölün Sesi Romanının Telif Geliri Öğrencilere Desteğe Dönüşecek

5 ülkeden 37 yazar imzasını taşına Çölün Sesi romanının lansmanı İzmir Mavibahçe AVM’de gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Çölün Sesi Romanının Telif Geliri Öğrencilere Desteğe Dönüşecek

5 ülkeden 37 yazar imzasını taşına Çölün Sesi romanının lansmanı İzmir Mavibahçe AVM’de gerçekleştirildi. Telif geliri gençlerimizin eğitimleri, hayalleri, hikâyesi “Yarıda Kalmasın” diye Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak romanın lansmanına TEV İzmir Şubesi yönetici ve çalışanları da katıldı.

 

Human Circus Gönüllü Yazarlar Topluluğu’nun İzmir merkezli uluslararası kitap projesi olan Çölün Sesi romanının müzikli lansmanı, 26 Şubat’ta İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Telif geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak kitabın lansmanında gerçekleştirilen konserde, ilhamını yine Çölün Sesi’nden alan şarkılar seslendirildi. Ege Üniversitesi Konservatuvarı sanatçıları ve kitabın müzik geçmişi olan yazarlarının seslendirdiği şarkılarla kitabın müzikal yolculuğu da gözler önüne serildi.

 

Sapiens Yayınları tarafından yayınlanan Çölün Sesi’ne 5 ülkeden 37 yazar imza attı. “Ötekileştirme ve nesneleştirme" ekseninde kadına yönelik taciz, şiddet gibi konuların, olağan hayatlara dokunuşunu anlatan kitabın öyküsü Datça’nın serin sularından çıkıp Pertek, Çanakkale ve Senegal’in Retba gölüne ulaşan yolculuğu masum ve içtenlikli dostlukların yüzleşmek zorunda kaldığı “yaşamın karanlık yüzü” olarak tanımlayabileceğimiz deneyimler ekseninde gelişiyor. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet