Coorbiz Akademi’ye Yeni Yönetici Ortak

Bankacılık sektöründe 22 yıllık deneyime sahip Burcu Oylan; satış, pazarlama ve yönetim danışmanlığı hizmetleri veren Coorbiz’e yönetici ortak olarak katıldı.Osmanlı ve Garanti Bankası’nda 22 yıl boyunca çeşitli kademelerde...

Yayınlanma:
Coorbiz Akademi’ye Yeni Yönetici Ortak

Bankacılık sektöründe 22 yıllık deneyime sahip Burcu Oylan; satış, pazarlama ve yönetim danışmanlığı hizmetleri veren Coorbiz’e yönetici ortak olarak katıldı.

Osmanlı ve Garanti Bankası’nda 22 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev yapan Burcu Oylan, yönetici ortak olarak Coorbiz Akademi’ye katıldı. Burcu Oylan, yeni görevinde, Coorbiz Akademi’nin satış okulu ve kurumsal eğitim bölümlerinin geliştirilmesinden sorumlu olacak. Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu Burcu Oylan, hayata geçireceği projelerle önemli katkılarda bulunacağı Coorbiz Akademi’yi yurt çapında yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Yıllar boyunca kazanılan deneyimlerin ışığında hazırladıkları eğitim programları sayesinde bireylere, başta satış olmak üzere pek çok alanda kariyer gelişim fırsatları sunduklarını belirten Coorbiz Akademi Yönetici Ortağı Burcu Oylan, “Kurumsal hayata adım atmak veya kendini geliştirmek isteyen herkese kapımız açık. Eğitimlerimiz aracılığıyla tanıdığımız kişilere, olası iş fırsatlarını yönlendirerek onlarla iş dünyası arasında köprü görevi görüyoruz” dedi. Burcu Oylan, “Belirli periyotlarda düzenlemeye hazırlandığımız Coorbiz Buluşmaları aracılığıyla, çeşitli sektörlerin duayen isimleriyle bir araya gelerek, bilgi ve deneyim paylaşımı yapmayı planlıyoruz” diyerek Coorbiz Akademi’nin hedefini paylaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet