Çukurova’da Koli Koli Mutluluk

Çukurova Belediyesi’nin yürüttüğü sosyal yardımlaşma dayanışması, bir kez daha takdir topladı.

Yayınlanma:
Çukurova’da Koli Koli Mutluluk

Çukurova Belediyesi’nin yürüttüğü sosyal yardımlaşma dayanışması, bir kez daha takdir topladı. Gülen Yüzler Semt Kreşleri öğrencileriyle Lösev’i buluşturan Çukurova Belediyesi’nin Tesisler Müdürlüğü, “Koli Koli Mutluluk” Projesiyle, yüzlerce aileye kuru gıda yardımı yapıyor.

Sosyal belediyeciliğin gereklerini her anlamda yerine getirmeyi sürdüren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve ekibi, LÖSEV ile gönül köprüsü kurarak, hayatın paylaşıldıkça güzelleştiğini bir kez daha kanıtlamış oldular.  

Kanser tedavisi gören ve desteğe ihtiyacı olan ailelerin yardımına koşan Çukurova Belediyesi, yine örnek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Tesisler Müdürlüğü’ne bağlı 8 semt kreşinde eğitim alan çocukların aileleriyle, LÖSEV’in Adana Şubesi’ni gönül köprüsünde buluşturan Çukurova Belediyesi, yardımlaşma kampanyasıyla yüzlerce ailenin mutluluk kaynağı oldu.

Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde, “Koli Koli Mutluluk Projesi” adıyla, ailelerin hazırladığı yüzlerce kuru gıda paketleri kreşlerde toplanıyor. Daha sonra proje kapsamında LÖSEV’in Adana Şubesi ile temasa geçilerek, Tesisler Müdürlüğü’nce hazırlanan yardım kolileri, kanser tedavisi olan ve desteğe ihtiyaç duyan ailelere iletilmek üzere vakıf yetkililerine veriliyor. Çukurova Belediyesi’nin bu örnek sosyal dayanışma projesiyle, lösemiyle mücadele eden ailelerin yüzleri gülmesi sağlanıyor.

Huzurevleri Gülen Yüzler Semt Kreşinde toplanan yardım kolilerini teslim alan LÖSEV Adana Halkla İlişkiler Sorumlusu Buğse Çakan, Belediye Başkanı Soner Çetin’e ve Tesisler Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde eğitim alan çocukların ailelerine teşekkür ederek, mübarek Ramazan Ayı öncesi, kanserle savaş veren ailelerin yüreklerini biraz olsun ısıtan bu yardım kolilerinin, toplum dayanışmasına çok güzel bir örnek olduğunu vurguladı. Bu yardımlaşma kampanyasına destek olan ve emeği geçen herkese, LÖSEV olarak minnettar olduklarını söyleyen Çakan, Koli koli mutluluk taşımaya çalıştıklarını söyledi. Tüm kreşlerde ayrıca çocuklar için eğitim çalışmaları yapan LÖSEV yetkilileri, sağlıklı yaşam ve bilinci yardımlaşma ile dayanışma gibi konularda çocuklara bilgiler de bu proje kapsamında aktarıyor. Sağlıklı yaşamın önemini tanıtım filmleriyle çocuklara anlatan LÖSEV Halkla İlişkiler personeli Emel Çelik, Vakıf hakkında temel bilgileri de kreş çocuklarına aktararak, LÖSEV’in çalışmalarını ve faaliyetleri konusunda bilgilendiriyor.  

BAŞKAN SONER ÇETİN; HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR…

Koli Koli Mutluluk projesiyle, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını söyleyen Başkan Soner Çetin, “Sosyal belediyecilik anlayışına sahip bir kurum olarak vatandaşlarımızın her türlü sorununda yanında olmak zorundayız. Ramazan öncesi kanserle savaş veren ailelere bir nebze olsun destek olmak istedik. Onlara elimizden geldiğince yardım elini uzatmaya çalışıyoruz” diyerek,  bu uygulamada sadece köprü görevini yürüttüklerini söyledi.

Başkan Soner Çetin, asıl hayır sahipleri yardımsever vatandaşların olduğunu anlatarak, yardım kolilerini gönderen her Çukurovalıya teker teker teşekkür ettiğini söyledi. Her fırsatta yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara el uzatmaya çalıştıklarını belirten Soner Çetin, belediyenin “Hayır Çarşısı” projesiyle binlerce vatandaşa yıllardır ulaştıklarını, bu tür sosyal sorumluluk projelerinde her zaman destek olacaklarını dile getirdi. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet