Dahua XVR Kayıt Cihazları AI Destekli Güvenlik için Maliyet Etkin Çözümler Sunuyor

 Yanlış alarmları ve işgücü maliyetlerini azaltmak için tasarlanan sistem insan ve araç ayrımı yapabilen çözümler arayan kullanıcılar için hem açık hem de kapalı alanlarda ideal performansı dengeli bir maliyetle sunuyor   Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technology, güvenlik sistemlerinin vazgeçilmez bir bileşeni olan kayıt cihazları alanında da kullanıcılar

Yayınlanma:
Dahua XVR Kayıt Cihazları AI Destekli Güvenlik için Maliyet Etkin Çözümler Sunuyor

 Yanlış alarmları ve işgücü maliyetlerini azaltmak için tasarlanan sistem insan ve araç ayrımı yapabilen çözümler arayan kullanıcılar için hem açık hem de kapalı alanlarda ideal performansı dengeli bir maliyetle sunuyor

 

Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technology, güvenlik sistemlerinin vazgeçilmez bir bileşeni olan kayıt cihazları alanında da kullanıcılarına en iyi ürün ve çözümleri sunuyor.

 

Dahua’nın Cooper-I Serisi gibi kayıt cihazları 8 kanala kadar yapay zekâ destekli ve gerçek zamanlı video kaydı yapabiliyor. İnsanlar söz konusu olduğunda yaş, cinsiyet, maske, gözlük gibi yüz özellikleri yanında kıyafet gibi faktörleri ayırabiliyor. Kullanıcılar daha sonra görüntüler içinden bu değişkenlere göre hızlı arama yaptırabiliyor.

 

Alarmların doğruluğunu artırmak için hayvanları ve parlak ışıklar gibi nesneleri ayırt edebilen sistem, belirlenen alanı ihlal eden bir araç veya kişi olduğunda görevlileri uyarabiliyor. Dahua’nın Akıllı Hareket Algılama Teknolojisi (SMD) hangi hedeflerin hareket algılama alarmını tetikleyeceğini seçme imkânı veriyor. Böylece sistem sadece belirtilen nesneleri veya kişileri algılayarak yanlış alarmların yaşattığı zaman ve iş gücü kaybını önlüyor.

 

Elde ettiği görüntüleri kaydederken AI Kodlama teknolojisini kullanan Dahua XVR kayıt cihazları, bu sayede H.265 ve H.264 formatlarına kıyasla 50 daha az depolama alanı ve ağ trafiği yaratıyor. Üstelik Smart H.265+ teknoloji sayesinde yeni kamera satın almaksızın bitrate ve depolama alanında tasarruf seviyesini 90’a çıkarmak mümkün.

 

Yüksek çözünürlüklü kamera görüntüsü kaydedebilen XVR, 5MP HDCVI ve 6MP IP kamera girdisini destekliyor. Maksimum 16 kanal IP kamera kaydı destekleyen ürün, her kanalde 8MP’e kadar görüntü aktarımıyla maksimum 128Mbps giriş bant genişliğine imkân veriyor.

 

Coaxial kablo üzerinden ses, bilgi ve alarm durumunu aktarabilen Dahua XVR kayıt cihazları bu sayede kablolama maliyetlerini ve kurulumda yaşanan zorlukları azaltıyor. Ayrıca ürün coaxial kablo üzerinden 4K/4MP görüntüyü 700 metre, 1080P görüntüyü 800 metre ve 720P görüntüyü ise 1200 metre uzaklığa aktarabiliyor. Bu da kablolama gereksinimlerini ve maliyetleri daha da aşağı çekiyor.

 

Ürünün AI tarama özelliği, belirlenen kriterler çerçevesinde birden çok kanaldan gelen uzun süreli görüntüler içinde kolayla arama yaptırarak ilgili araç veya kişiyi kısa sürede bulmalarına yardım ediyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet