Deezer’ı yeni kısayol araçları ile daha kolay kullanın

Müzik söz konusu olduğunda bazen kaybedilecek vakit yoktur.

Yayınlanma:
Deezer’ı yeni kısayol araçları ile daha kolay kullanın

Müzik söz konusu olduğunda bazen kaybedilecek vakit yoktur. En sevdiğiniz melodilerin hemen parmağınızın ucunda olmasını istersiniz. O halde hayatın kesintisiz ritmi için iOS 14 telefonunuzun ana sayfasını yeni ve kullanışlı kısayol araçlarımız ile kontrol altına alın. Bu haftadan itibaren en çok talep gören iki widget’i (kısayol aracı) sunuyoruz.

Deezer yeni Flow ve Songcatcher araçları sizi anında yeni keşifler ve sevdiğiniz müziklerle buluşturacak. Bu widget’lar, iki imza özelliğine Deezer uygulamasını açmanıza bile gerek kalmadan hızlı ve kullanışlı birer kısayol sağlayacaklar.

Kesintisiz karma bir müzik havasındaysanız, zamansız favorileriniz ve yeni öneriler için Flow’u açın.Flow, tamamen sizin kişisel zevklerinize göre hazırlanmış hiç bitmeyen çalma listeniz. Eğer bir yerde duyduğunuz şarkı dilinizin ucundaysa ama bir türlü çıkaramadıysanız dahili şarkı tanıma özelliğimiz SongCatcher yardımınıza koşacak. SongCatcher yakınınızda çalan müzik parçalarını tanımlar ve doğrudan favorilerinize ve çalma listelerinize eklemenizi sağlar.

Deezer’ın Tasarım ve Kullanıcı Deneyimi Başkan Yardımcısı Lucas Serralta “Yeni widget’larımızı oluştururken kullanıcılarımızın en sevdikleri iki özelliğe daha hızlı ve kolayca ulaşmalarını istedik. Flow’un kısayol aracı, tek bir dokunuşla kolayca size özel bir müzik dünyası yaratarak bu özelliği tam bir ‘arkana yaslan ve tadını çıkar’ deneyimine dönüştürdü. Ayrıca, çevrenizdeki melodileri yakalamayı her zamankinden daha hızlı hale getirerek, bir şarkıyı bir daha asla kaçırmayacağınızdan emin olmak istedik. Bu, widget’larımız için sadece ilk adımdı. Daha fazlası için bizi izlemeye devam edin” dedi.

Bu yeni widget’ları iPhone’unuza 4 hızlı adımda kullanıma hazır hale getirebilirsiniz: 1- “Bugün görüntüsü”nde uygulamalar titreşene kadar bir widget veya boş alan üzerine basılı tutun. 2- Üst sağ köşede “+” işareti bulunan bir buton göreceksiniz. 3- “+” ya tıklayın ve Deezer’ı bulup seçmek için aşağı doğru kaydırın. 4- Sonra “Widget’i ekle”ye ve son olarak da “tamam” a tıklayın.

Kurulumdan sonra, Bugün Görüntüsü’nde Deezer widget’larınızı bulmak için ana ekranınızda veya kilit ekranınızda sola kaydırın.

Deezer’ın SongCatcher ve Flow’u tüm dünyada hem ücretsiz hem de premium kullanıcılarımız için mevcut. Yeni kısayol araçlarını kullanmak için iOS 14’ün en son sürümüne sahip olduğunuzdan ve Deezer uygulamanızın iOS8.24 sürümüne güncellendiğinden emin olun. Önümüzdeki haftalarda, favorileriniz, en iyi sanatçılar ve daha fazlası için farlı widget’ları da kullanıma sunacağız.

Deezer hakkında

Deezer, dünya çapında 56 milyon müzik parçasını aylık 16 milyon aktif kullanıcıya ulaştırıyor. Tüm dünyada 180’den fazla ülkede bulunan Deezer, herhangi bir cihazdan dünyanın en büyük ve en çok çeşitliliğe sahip müzik kataloglarına erişim imkânı sunuyor. Deezer, beğendiğiniz eski şarkılar ile yeni şarkı önerilerinin sürekli değişen bir akışta sunulduğu eşsiz bir özellik olan Flow’a sahip tek müzik yayın servisidir. Sezgisel, tescilli bir algoritmanın yanı sıra ve müziksever editörler tarafından oluşturulan Flow listeleriniz, tüm müziklerinizi size özel taze keşiflerle arka arkaya dinleyebileceğiniz tek yerdir. Deezer, akıllı telefon, tablet, PC, dizüstü bilgisayar, ev ses sistemi, bağlantılı araç ya da akıllı TV gibi sevdiğiniz cihazlarda kullanılabilir.

2007’den bu yana müzik yayın servisi veren Deezer’ın, merkezinin bulunduğu Paris’in yanı sıra Sao Paulo, Berlin, Londra, Miami, Dubai ve dünyanın dört bir yanında ofisleri bulunuyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet