Deva Partisi Bir Ayda 40 STK İle Buluştu

DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal, partisinin sivil toplum kuruluşlarıyla temasları hakkında bilgi verdi.

Yayınlanma:
Deva Partisi Bir Ayda 40 STK İle Buluştu

DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal, partisinin sivil toplum kuruluşlarıyla temasları hakkında bilgi verdi. Karal, DEVA Partisi’nin şubat ayında 40 sivil toplum kuruluşuyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğunu söyledi.

 

Hasan Karal, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

‘Geniş bir veri tabanı oluşturduk’

“Türkiye’deki sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler arasındaki bağın güçlenmesine katkı sunmak ve sivil toplum aktörleri ile siyasi partileri buluşturmak hedefiyle geniş bir veri tabanını hayata geçirdik. Oluşturduğumuz veri tabanı sayesinde Türkiye’nin tüm sivil örgütleriyle iletişime geçiyoruz. Ortak akılla ve el ele çözüm anlayışıyla çalışıyoruz.”

 

‘Hem müzakere ettik hem de yeni dostluklar geliştirdik’

“DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı olarak geçtiğimiz şubat ayında 40 STK ile buluştuk. Bunların bir kısmını biz ziyaret ettik. Bir kısmını partimizin genel merkezinde ağırladık. Görüşmelerimizde Türkiye’nin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi konuştuk. Hem müzakere ve istişare süreçlerini derinlikli bir şekilde işlettik hem de yeni dostluklar ve yakın ilişkiler geliştirdik.”

 

Şubat ayında DEVA Partisi’ni şu sivil toplum kuruluşları ziyaret etti:

 

29 Ekim Kadınları Derneği, Avrupa Türkleri Platformu (ATP), Bağımsız Denetçiler Dernekleri Federasyonu, Ben Seçerim Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV), Esenler Dostluk Platformu, Genç İHH, İdealist Genç Düşünürler Derneği, KASDER (Kastamonu Federasyonu), Lider Tarım Orman İş Sendikası, Malul Sayılmayan Gaziler Derneği, SAGEDER (Stratejik Araştırmalar ve Geliştirme Derneği), Yeni Asya Gazetesi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet