Didim Belediyesi'nin Ektiği Buğdaylar Yeşermeye Başladı

Didim Belediyesi tarafından 74 dönümlük araziye ekilen buğdaylar, yağışların artmasıyla birlikte yeşermeye başladı.

Yayınlanma:
Didim Belediyesi'nin Ektiği Buğdaylar Yeşermeye Başladı

Didim Belediyesi tarafından 74 dönümlük araziye ekilen buğdaylar, yağışların artmasıyla birlikte yeşermeye başladı.

Göreve geldiği günden bu yana yürüttüğü sosyal belediyecilik politikası ile adından tüm Türkiye'de söz ettiren ve örnek olan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın talimatı ile başlatılan bir projede daha sona yaklaşıldı.

2021 yılının sonbahar mevsiminde Balat Mahallesi'nde bulunan 74 dönümlük araziye ekimi yapılan buğdaylar, yağışların da artması ile birlikte yeşermeye başladı. Tarımsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan proje kapsamında ekilen buğdaylar, Haziran ayının ilk günlerinde toplanarak işlenecek.

BAŞKAN ATABAY: BU BUĞDAYLAR DİDİM'E KAZANDIRACAK

Buğdayların un olarak işlenmesinin ardından Didimli vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacağını belirten Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Tarlarımıza geçtiğimiz yıl ektiğimiz buğdaylar yeşermeye başladı. Balat Mahallesi'nde Didim Belediyesi'ne ait araziye ektiğimiz bu ürünleri Haziran ayının ilk günlerinde hayırlısıyla toplayacak, un olarak işleyecek ve patentli markamız olan 'Didyma' etiketiyle vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Bizler Didim Belediyesi olarak Didimliler için çalışmaya devam edeceğiz. Burada emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim" dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet