Didim'de Nevruz Bayramı Kutlandı

Didim'de Nevruz Bayramı nedeniyle Didim Cemevi tarafından etkinlik gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Didim'de Nevruz Bayramı Kutlandı

Didim'de Nevruz Bayramı nedeniyle Didim Cemevi tarafından etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak da katıldı.

21 Mart Nevruz Bayramı, Didim'de büyük bir coşkuyla kutlandı. Didim Cemevi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere, siyasi parti, sendika ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Didim Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan'ın konuşmasının ardından saygı duruşu ile devam eden etkinliklerde Nevruz ateşi Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile protokol üyeleri ve STK temsilcileri tarafından yakıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte halaya onlarca vatandaş katıldı. Didim Cemevi'ne üye kadınlar tarafından ateşe semah dönülmesi ile sürdürülen etkinliklerde Nevruz lokması paylaşıldı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, etkinliğe katılan vatandaşlar ile yakından ilgilenerek Nevruz Bayramı'nı kutladı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet