Dilek Uzunoğlu Örs’ün eserleri 8. ARTANKARA Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nda sanatseverler ile buluştu!

Dilek Uzunoğlu Örs 10-13 Şubat tarihlerinde ‘’ARTANKARA Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarına’’ son çalışmalarıyla katıldı.

Yayınlanma:
Dilek Uzunoğlu Örs’ün eserleri 8. ARTANKARA Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nda sanatseverler ile buluştu!

Dilek Uzunoğlu Örs 10-13 Şubat tarihlerinde ‘’ARTANKARA Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarına’’ son çalışmalarıyla katıldı. 8. ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarını, dört gün boyunca yaklaşık 55 bin sanatsever gezdi.

 

Dilek Uzunoğlu Örs, yeni eserlerini, ARTANKARA Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarında, Galeri Binyıl standında sanatseverler ile buluşturdu. Ankara’lı sanatseverler ile ilk defa buluşma heyecanını yaşayan Uzunoğlu Örs ; ‘‘Fuar, katılımcı galeriler açısından da oldukça verimli geçti. Pandemi, kriz ve savaş felaketi arasında bu sanat etkinliği sayesinde insanlar nefes aldı. Özellikle çocuklu aileler fuara hafta sonu yoğun ilgi gösterdi.’’ diye belirtti. Sanatçı’nın Moda Deniz Kulübü’nde İlkbahar aylarında planladığı kişisel sergisinin yanı sıra, Mayıs 2022’de Art Contact İstanbul’a katılmayı planladığı belirtiliyor.

Uzunoğlu Örs, yaz aylarında Bodrum ve Çeşme ‘deki çeşitli mekânlarda ve Eylül 2022’de Contemporary İstanbul’da sanatseverler ile buluşmaya devam edecek.


 

DİLEK UZUNOĞLU ÖRS 

1974’de mimar bir anne-babanın çocuğu olarak İzmir‘de doğan sanatçının resme olan merakı küçük yaşlarda başladı. Ortaokul yıllarında öğretmeni Ressam Güven Zeyrek sayesinde resim yapmaya başladı. Ekonomi lisansı ve işletme yüksek lisansı sonrası çeşitli uluslararası firmalarda yönetici olarak çalıştı. Pandemi ile birlikte ara verdiği resim tutkusuna devam etme fırsatı buldu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet