Dişhekimi Öz’den gururlandıran başarı

Dişhekimi Alperen Öz, Dentsply Sirona firması tarafından 2004 yışından bu yana her yıl dünya genelinde düzenlenen ve İngiltere, Fransa, Almanya, Kazakistan, Çin, Rusya, Japonya, Ukrayna, İtalya, İsviçre, Hollanda, Danimarka gibi...

Yayınlanma:
Dişhekimi Öz’den gururlandıran başarı

Dişhekimi Alperen Öz, Dentsply Sirona firması tarafından 2004 yışından bu yana her yıl dünya genelinde düzenlenen ve İngiltere, Fransa, Almanya, Kazakistan, Çin, Rusya, Japonya, Ukrayna, İtalya, İsviçre, Hollanda, Danimarka gibi 30 ülkenin katıldığı Dünya Klinik Vaka Yarışması’nda dünya ikincisi oldu.

Yarışmada; vakalar ilk olarak ülke jürisi tarafından değerlendirilip, ülke birincisi belirlendi ve daha sonra vaka global yarışmada yarışmak üzere değerlendirilip, yarışmacı global yarışmaya davet edildi.

Hacettepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Bilge Kütük’ün danışmanlığında temsilen yarışmaya katılan Dişhekimi Alperen Öz, mevcut klinik vakada diastea kapatmaları için uyguladığı teknik çalışmasıyla yarışmaya katılan 110 üniversite ve 770 vaka arasından dünya ikinciliğine layık görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet