‘Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon sitesi’ ödülü

Türkiye’nin lider uçak ve otobüs bileti sitesi Enuygun “Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon web sitesi” kategorisinde birinciliğe layık görüldü.Uzakrota’nın düzenlediği seyahat ödüllerinin 10. yılında küresel...

Yayınlanma:
‘Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon sitesi’ ödülü
Türkiye’nin lider uçak ve otobüs bileti sitesi Enuygun “Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon web sitesi” kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Uzakrota’nın düzenlediği seyahat ödüllerinin 10. yılında küresel çapta yapılan halk oylaması sonucu kazananlar belli oldu. Küresel çapta 182.475 oyun kullanıldığı yarışmanın sonucuna göre, Enuygun, “Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon web sitesi” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Tüm seyahat ihtiyaçlarını bir arada sunan uygulamaya ödül

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek uçak, otobüs bileti ve otel gibi tüm seyahat ihtiyaçlarını tek bir uygulamadan satın alma imkanı sunan Enuygun, bugün ayda 17 milyon ziyaretçisi, 6 milyonun üzerinde uygulama indirmesi ile milyonlarca internet kullanıcısının uçak bileti rezervasyonları için ilk adresi. Global markası Wingie ile 5 dilde farklı pazarlara açılan Enuygun, İstanbul ve Berlin’deki ofisleriyle global online turizm sektörünün önemli oyuncularından biri olmaya devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet