Edebiyat tutkunlarını yazarlarla buluşturacak imza günleri D&R’da

Kitapseverler, D&R’ın düzenlediği imza günlerinde sevilen yazarlarla bir araya geliyor.

Yayınlanma:
Edebiyat tutkunlarını yazarlarla buluşturacak imza günleri D&R’da

Kitapseverler, D&R’ın düzenlediği imza günlerinde sevilen yazarlarla bir araya geliyor. Ayşen Zamanpur, Özge Özberk, Zümra Atalay ve daha pek çok tanınmış isim; hafta sonu gerçekleşecek etkinlikler kapsamında okurlarıyla D&R mağazalarında buluşuyor.

 

Başarılı iş kadını Ayşen Zamanpur, söyleşi ve imza gününde D&R’ın konuğu oluyor. Zamanpur, İç Moğolistan’dan başlayıp dünyaya yayılan Silk and Cashmere‘in tutku dolu hikâyesini anlattığı “Diren Keçi” kitabını 19 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te, D&R İstinyePark’ta imzalayacak. Ayşen Zamanpur’u okurlarıyla buluşturacak etkinliğin moderatörlüğünü, ünlü oyuncu ve yazar Hale Caneroğlu üstlenecek.

 

Akademisyen ve yazar Prof. Dr. Zümra Atalay, "Şefkat Korkaklara Göre Değil” isimli kitabını İstanbul ve İzmir’deki D&R mağazalarında imzalıyor. Atalay’ı okurlarıyla bir araya getirecek hafta sonu etkinliklerinin ilki 19 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te D&R Kanyon’da, ikincisi 20 Mart Pazar günü saat 16.00’da D&R İzmir Optimum’da gerçekleşecek. 

 

Seri olarak hazırlanan üç çocuk kitabı ile yazarlığa adım atan Özge Özberk, okurlarıyla D&R’da buluşuyor. Başarılı oyuncu, çizimlerini Berk Öztürk’ün yaptığı, 5-8 yaş grubundaki çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan “Mavi Kuş”, “Kurabiye Ormanı” ve “Yapabilirsin Dostum” adlı kitaplarını D&R Kanyon’da imzalayacak. 20 Mart Pazar günü gerçekleşecek imza günü, saat 15.00’te başlayacak.

Program

19 Mart Cumartesi

Ayşen Zamanpur / Hale Caneroğlu 

15.00 D&R İstinyePark 

Zümra Atalay 

15.00 D&R Kanyon

Gürkan Sekmen 

15.00 D&R Küçükyalı Hilltown

Özkan Sağın 

15.00 D&R Cevahir

Alper Can Bulçum 

15.00 D&R Ankara Tunalı 

20 Mart Pazar

Seda Diker  

15.00 D&R Suadiye    

Özge Özberk    

15.00 D&R Kanyon

Özkan Sağın

15.00 D&R Maltepe Piazza

Zümra Atalay

16.00 D&R İzmir Optimum


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet