Eğitimde Şiddeti Önleme Kanun Teklifi Meclise Sunuldu

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkanımız Talip Geylan tarafından, eğitim çalışanlarına yönelik şiddeti önleyici tedbirlerin alınması ve failler hakkında caydırıcı müeyyideler getirilmesi amacıyla 5237...

Yayınlanma:
Eğitimde Şiddeti Önleme Kanun Teklifi Meclise Sunuldu

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkanımız Talip Geylan tarafından, eğitim çalışanlarına yönelik şiddeti önleyici tedbirlerin alınması ve failler hakkında caydırıcı müeyyideler getirilmesi amacıyla 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nda değişiklik yapılması istenen teklif 13 Kasım 2019 tarihinde MHP Grup Başkanvekili sayın Muhammed Levent Bülbül’e iletildiğini açıkladı.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Sendikadan yapılan açıklamada, “Yasa teklifi, bugün Iğdır Milletvekilimiz sayın Yaşar Karadağ tarafından 21.11.2011 tarih ve 2019/520 sayılı başvuru ile TBMM Başkanlığı’na yapıldı. Sayın Karadağ’a teşekkür ediyor, gerek komisyon aşamasında ve gerekse Genel Kurul sürecinde tüm partilerimizin teklifimize sahip çıkarak yeni bir başlangıca vesile olmalarını temenni ediyoruz. Artık öğretmenlerimize yönelik şiddet ve taciz hadiselerinin ülke gündeminden çıkmasını diliyor, Meclisimizin tüm üyelerine şimdiden teşekkür ediyoruz” denildi. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet