Emekli Emniyet Müdürleri Ağaç Diktiler

Emekli Emniyet Müdürleri ile Birlikte Ağaç Dikme Etkinliği DüzenlendiOrman Bölge Müdürlüğü ile koordineli Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) üyeleri tarafından;Türk Polis...

Yayınlanma:
Emekli Emniyet Müdürleri Ağaç Diktiler

Emekli Emniyet Müdürleri ile Birlikte Ağaç Dikme Etkinliği Düzenlendi

Orman Bölge Müdürlüğü ile koordineli Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) üyeleri tarafından;

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173.yılı Kutlamaları kapsamında, ilimizin oksijen kaynakları doğal dengesine destek olarak, çocuk ve gençlere örnek olmak, gelecek nesillerimize ağaçlandırılmış, yeşil bir ülke miras bırakmak amacıyla etkinlik düzenlenmiştir.

14 Nisan 2018 Cumartesi günü sabah saatlerinde ilimiz Kurşunlu Şelalesi Park Ormanında, TEMÜD-DER Başkanı Feyzullah ARSLAN, dernek üyesi diğer Emekli Emniyet Müdürleri ve Aileleri, Şehit Aileleri, Avrupa Engellilere ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonu (Nünberg) yetkilileri, Orman Bölge Müdürlüğü yetkililikleri, Şube Müdürleri ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri yaklaşık (200) kişinin katılımı ile (500) Çam Fidanı dikilmiştir.

Emekli Emniyet Müdürü Ömer GÜNEŞ, Avrupa Engellilere ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonu (Nünberg) ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine 'Atatürk'ün Özel Yapılmış Çavdar Resimlerini' takdim etmiştir.

Özel hazırlanmış künyeler ile fidanlara Antalya ilinde daha önce görev yapmış İl Emniyet Müdürlerinin isimleri takılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet