EMITT HEYECANI BAŞLADI

Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 23. kez kapılarını açtı.Dünyanın en önemli ilk 4, Türkiye’nin ise en büyük turizm fuarı EMITT’de 64 metrekarelik özel hazırlanmış stant ile...

Yayınlanma:
EMITT HEYECANI BAŞLADI

Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 23. kez kapılarını açtı.


Dünyanın en önemli ilk 4, Türkiye’nin ise en büyük turizm fuarı EMITT’de 64 metrekarelik özel hazırlanmış stant ile 3 numaralı salonda B220 numaralı stantta Alanya tanıtımı yapıldı. Yoğun ilgi gören EMITT’e Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili katıldı. Fuarı çok sayıda yerli ve yabancı firma ile turizmcinin yanı sıra Anadolu Jet Genel Müdürü Şamil Karakaş, Antalya İl Turizm Müdürü İbrahim Acar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ve civar il ve ilçelerin vali ve kaymakamları ziyaret etti.

BAŞKAN YÜCEL: ”2019’DA ÇOK GÜZEL BİR TURİZM SEZONU GEÇİRECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel fuarın ilk günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. EMITT Fuarını turizmin ‘beyni’ olarak ifade eden Yücel, Alanya’da herkesin turizmden ekmek yediğinin altını çizerek 23 yıldır bu fuarda yerini aldıklarını belirtti.

2019’da çok güzel bir turizm sezonunun geçeceğinin altını çizen Yücel, “Alanya’mıza selam olsun. EMITT dünyadaki ilk 4 turizm fuarından biri. Son derece geniş bir kapsamla gerçekleşen bu fuar turizmin ‘beyni’ diyebiliriz. Dünyanın kalbi burada atıyor. Kentimize ciddi bir katkısı olacağını düşünüyoruz. Farklı destinasyonlardan gelen insanların bir araya geldiği fuarın ilk günü çok renkliydi. Bu fuarın Alanya için turistik, sosyal ve kültürel açıdan ne anlam ifade ettiğini biliyor ve 23 yıldır bu fuarda yerimizi alıyoruz. Çünkü Alanya’da herkes turizmden direkt veya dolaylı bir şekilde ekmek yiyor. Bu yüzden Alanya’daki huzur, refah ve konforun oluşması için ekonomide de üst seviyelere çıkmak gerekiyor. 2019 yılında dünya genelinden gelen talep son derece yüksek. Olağanüstü bir durum, bir olumsuzluk olmadığı sürece 2019’da çok güzel bir turizm sezonu geçireceğiz” şeklinde konuştu.

3 Şubat günü sona erecek ve toplamda dört gün sürecek olan fuar, ilk iki günü profesyonellere, son iki günü ise halka açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet