“En İyi Voleybol Oyuncusu” Ödülü Eda Erdem Dündar’ın oldu

Her sene Türkiye’deki en başarılı sporcu ve spor insanlarının Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlendiği ‘Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri 2019’, üniversite kampüsündeki Albert Long Hall’de düzenlenen...

Yayınlanma:
“En İyi Voleybol Oyuncusu” Ödülü Eda Erdem Dündar’ın oldu

Her sene Türkiye’deki en başarılı sporcu ve spor insanlarının Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlendiği ‘Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri 2019’, üniversite kampüsündeki Albert Long Hall’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen ve yılın “en”lerinin açıklandığı organizasyonda; Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının kaptanı Eda Erdem Dündar, “En İyi Voleybol Oyuncusu” kategorisinde ödül aldı. Milli takım kampında yer alan Eda, organizasyona video ile bağlanarak ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Organizasyonda yer alan Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, “En İyi Antrenör Adayları” kategorisinde ödül alan A Milli Kadın Voleybol Takımının ve Vakıfbank’ın antrenörü Giovanni Guidetti ile “En İyi Çıkış Yapan Sporcu” kategorisinde ödüle layık görülen A Milli Futbol Takımının ve Juventus’un başarılı defans oyuncusu Merih Demiral’a ödülünü takdim etti. Giovanni Guidetti’nin ödülünü eşi olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının oyuncusu Bahar Toksoy Guidetti aldı. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet