ESNAFIN SORUNLARI BAŞKAN ŞAHİN’E İLETİLDİ

ŞAHİN: “SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ”Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve yönetim kurulu üyeleri, esnafın taleplerini içeren dosyayı ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e sunarak, destek istedi.Demir’den dosyayı...

Yayınlanma:
ESNAFIN SORUNLARI BAŞKAN ŞAHİN’E İLETİLDİ

ŞAHİN: “SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ”

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve yönetim kurulu üyeleri, esnafın taleplerini içeren dosyayı ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e sunarak, destek istedi.

Demir’den dosyayı alan Başkan Şahin, Covid-19 sürecini birlik beraberlik içerisinde atlatacaklarını belirterek, “Oda başkanlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sadece üyelerimizin değil bölgemizin sorunlarının takipçisiyiz. Bu sorunları da daha öncekiler gibi başta TOBB olmak üzere ilgili bakanlıklara iletip takipçisi olacağız. Bundan önce bazı taleplerimize olumlu cevap almıştık ancak süreç içerisinde yeni tedbirlerin alınması noktasında durmadan çalışıyoruz” dedi.

DEMİR; “ŞAHİN HER ZAMAN BİZE DESTEK VERİYOR”

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir de yaptığı açıklamada ne zaman talepleri olsa ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in desteğini aldıklarına işaret ederek, “Başkanımız Mehmet Şahin sağ olsun ne zaman bir talepte bulunsak yardımcı oldu. Kendileri de süreci yakından takip ediyor. Biz de kendi oda üyelerimizin taleplerini içeren bir dosya hazırladık ve Başkanımız Şahin’e sunduk. Başta Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere ilgili bakanlıklar nezdinde çalışmalarda Başkanımızın desteğini alacağı” dedi

Başkan Demir’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Şahin, ortak paydalarının her zaman Alanya olduğunu söyledi. Oda başkanlarıyla her zaman birlik beraberlik içerisinde, koordineli bir biçimde çalıştıklarını ifade eden Başkan Şahin, “Geçtiğimiz günlerde oda başkanlarımızla toplantı yapıp, ortak açıklama yapmıştık. Bunun akabinde de ilgili bakanlıklar ve TOBB’a ortak sıkıntılarımızı iletmiştik. Bazı taleplerimiz olumlu karşılanmıştı. Ancak devam eden sıkıntılarımızı da sürekli takip ediyor ve çözümü için çalışıyoruz” dedi.

ŞAHİN; “ÖZEL BANKALARDA CİDDİ SIKINTI VAR”

Şahin açıklamasında özel bankalara da vurgu yaparak; “Taleplerimizin bir kısmı çözüme ulaştı ama bir takım sıkıntılar ise devam ediyor. Bazı devlet bankalarında sıkıntılar var, onları tespit ettik. Müdürleriyle görüşüyoruz. Ancak özel bankalarda ise çok ciddi sıkıntılar var. Özellikle ve özellikle tekrar söylüyorum bankalar iyi gün dostu olmamalılar. Esnaf odamızla tekrar karar aldık bunu biz yazılı rapor halinde tekrar ilgili bakanlıklara ve Sayın Cumhurbaşkanımıza bunu bildireceğiz. Gerekirse Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’ndan destek isteyip direkt Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz.

Şahin ayrıca yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek; “ Bu zor zamanlarda dükkan sahibinden kiracıya, iş verenden çalışana hepimiz fedakarlık yapalım. Gücü olan olmayana destek versin. Herkesten bu özveriyi bekliyoruz” dedi.

BANKALAR ESNAFA YARDIMCI OLSUN

Nuri Demir ise,  “Esnaflarımız gerçekten zor durumda. Banka müdürleri ne de tekrar ricada bulunuyoruz. Esnafımıza yardımcı olsunlar. Senelerce bu esnaftan kazanç sağladılar. Bu zamanda da onlar destek olsunlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet