EÜ, EGEKAF’a hazır!

Ege Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Ege Bölgesi’ndeki 20 üniversitenin katılımıyla, 21-22 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan EGEKAF 2022 için hazırlıklarını tamamladı.

Yayınlanma:
EÜ, EGEKAF’a hazır!

Ege Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Ege Bölgesi’ndeki 20 üniversitenin katılımıyla, 21-22 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan EGEKAF 2022 için hazırlıklarını tamamladı. Alanında dünyanın en büyük kariyer fuarı olmaya aday olan EGEKAF kapsamında iş dünyası ve öğrenciler buluşacak. Öğrenci odaklı pek çok etkinliğin gerçekleştirileceği fuarda dolu dolu bir program katılımcıları bekliyor.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, geleceklerini doğru planlamaları adına öğrencilerin fuara katılımının çok önemli olduğunu söyledi. Prof. Dr. Budak, “İki gün sürecek dolu bir fuar programıyla EGEKAF’a hazırız. Öğrencilerimizin yararına yönelik pek çok etkinlik planladık. Kariyer planlamaları ve istihdam adına merak ettikleri her şeyi bu fuarda bulacaklar. Alanında dünyanın en kapsamlı fuarı olarak planladığımız bu büyük organizasyon sayesinde öğrencilerimiz eşsiz bir deneyim kazanacaklar.   İlgi ve becerilerine uygun olarak gerçekleştirilecek etkinliklere katılacak olan gençlerimiz; kurum ve kuruluşlarla doğrudan temasa geçerek kariyer imkânlarıyla ilgili bilgi sahibi olma fırsatı bulacaklar. Ege Bölgesindeki 20 üniversitenin el ele vererek hazırlandığı fuarımıza tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Kariyer fuarının iş dünyasının gelecek projeksiyonlarını şekillendirmesi açısından da büyük önem taşıdığını vurgulayan Rektör Budak, “İki gün sürecek fuar boyunca akademi, kamu kurum ve kuruluşları ile iş dünyasının temsilcileri katılımcılarla buluşarak bilgi ve deneyimlerini aktaracak. Yaklaşık 100 bin öğrencinin katılması beklenen fuar kapsamında; sektörlerin önde gelen isimleriyle söyleşiler, cv yazma ve mülakat eğitimleri, workshop ve atölye çalışmaları, girişimcilik eğitimleri, başarılı kariyer hikayeleri, finansal okur yazarlık, kamu kurumlarının istihdam projeleri, liderlik, kişisel gelişim, yurt dışı kariyer fırsatları gibi konularda paneller düzenlenecek” diye konuştu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet