Fatih Terim’den Önemli Açıklama

Galatasaray Futbol Takımının, Türkiye Kupası 5. Tur ikinci maçında Tuzlaspor’a konuk olduğu mücadelenin ardından Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.Tüm oyuncularından memnun olduğunu ifade eden Teknik Direktör...

Yayınlanma:
Fatih Terim’den Önemli Açıklama

Galatasaray Futbol Takımının, Türkiye Kupası 5. Tur ikinci maçında Tuzlaspor’a konuk olduğu mücadelenin ardından Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Tüm oyuncularından memnun olduğunu ifade eden Teknik Direktör Terim, “Maçtan sonra ikinci maçta rakibimizi biraz daha ciddiye aldık. Dolayısıyla bugün bize ne lazımsa onu aldık. Bize yakışanı yaptık, gereğini yaptık biz. Ciddiye aldığımız her maç bunu yapmamız gerek esasında. Maç başından beri ciddi oynadık, varyasyonlarımız, pozisyonlarımız var. Zaten ciddi oynayınca böyle oluyor. Falcao ve Feghouli’nin performansını da beğendim. Zamanla, yavaş yavaş kondisyon olarak daha iyi olacaklar. Feghouli’nin biraz sıkıntısı vardı. Fedakarlık ederek oynadı ama zamanla daha iyi olacak o da. Bütün oyuncularımdan memnunum. Gökhan Çıra’yı maç öncesinde bizim altyapımızdan yetiştiğini öğrendiğim için sordum. Bir de geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş, hemen dönmüş. Kolay bir şey değil bu. Maçtan sonra biraz hareketlilik oldu, evet. Galatasaray takımı bir bütündür, saha içinde ve dışında, her yerde bir bütün gibi hareket eder. Galatasaray her yerde kendisine yakışanı yapar” dedi. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet