Fırat Edaş Yönetimi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik 426 Milyon TL’lik Yatırım Planını Gözden Geçirdi

Sorumluluk sahasında bulunan Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.

Yayınlanma:
Fırat Edaş Yönetimi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik 426 Milyon TL’lik Yatırım Planını Gözden Geçirdi

Sorumluluk sahasında bulunan Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) yönetimi, birinci önceliği olan müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için yapılacak olan 2022 yılı yatırımlarını değerlendirdi. Ayrıca bölgedeki olası doğal afetlere yönelik hazırlıkları yerinde denetledi.

 

Yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında, kaliteli ve kesintisiz enerji arzını 10 yılı aşkın süredir müşterilerine sunan Fırat EDAŞ, Elâzığ’da şirketin üst düzey yetkililerinin katılımıyla yönetim toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda afet kriz yönetimi, yatırım planları ve müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

 

Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdeniz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, acil durumlara yönelik afet yönetimi planları değerlendirildi. Özellikle 2020 yılında bölgede yaşanan 6,8 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından hızlı ve sonuç odaklı çalışmalarıyla takdir toplayan şirket, müşteri memnuniyetini daha da artırmak amacıyla 2022 yılı içerisinde kesintisiz enerji hedefiyle gerçekleştireceği 426 milyon liralık yatırım planını ele aldı.

  

“DOĞAL AFETLERE KARŞI EN ÜST DÜZEYDE TEDBİR”

 

Sürdürülebilir hizmeti odağına alan Fırat EDAŞ’ın yönetim toplantısında bölgenin iklim ve coğrafi koşulları gereği mevcut tedbirlerin artırılmasına ve kriz iletişiminin daha da güçlendirilmesinin önemine vurgu yapılarak afet yönetim planlarının üzerinden geçildi. 

 

Fırat EDAŞ yönetim toplantısında konuşan Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdeniz, “Fırat EDAŞ olarak 1 milyonun üzerinde aboneye hizmet sunuyor; 4 il, 38 ilçe ve 1.947 köyü enerjimizle aydınlatıyoruz. Bölgemiz, jeolojik konumu sebebi ile deprem, coğrafi özellikleri ile de özellikle kış aylarında yoğun kar yağışıyla karşı karşıya kalıyor. Ekiplerimiz tüm bu olumsuz hava şartlarına ve her türlü doğal afete karşı özverili çalışmalarına 7/24 devam ediyor. Bu gibi durumlarda vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için abonelerimizi en hızlı şekilde kesintisiz hizmete kavuşturabilmek en büyük önceliğimiz. Kaliteli enerji arzının sürdürülebilirliği için her yıl olduğu gibi bu yıl da bölgedeki tüm kriz planlarımızı yeniden masaya yatırdık” dedi.

  

“KESİNTİSİZ HİZMET EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ”

 

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda bölgeye önemli yatırımlar yapacaklarının altını çizen Erdeniz, planlar dahilinde yıl boyu stratejik noktalara yapılacak yatırımların kaliteli ve kesintisiz enerji noktasında bölgenin öncelikli ihtiyacına cevap verecek ve kalıcı çözüm sağlayacak nitelikte olduğunu vurguladı.

 

Şirket olarak hedeflerinin kesintisiz enerji arzı sağlamak olduğunun altını çizen Erdeniz, “Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için görev yapan ekiplerimiz, 2 yıl içerisinde tüm şebekemizi gezerek tespitlerini yapmakta. Yapılan bu tespitler sonucunda problemli lokasyonlara kesinti oluşmadan müdahale ederek bakım çalışmalarını gerçekleştirmekte. Böylece yenilenen ve gelişen teknolojiyi sürece dahil ediyor ve olumsuzluk yaratabilecek her duruma anında müdahalede bulunuyoruz. Son teknoloji yöntemler sayesinde enerji sürekliliğini artırıyor, arıza süresini minimuma indiriyoruz” diyerek özveriyle çalışan tüm Fırat EDAŞ ekiplerine bir kez daha teşekkürlerini iletti. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet