First’ten Serdar Ortaç’ı Bile Ferahlatan Yeni Reklam Filmi

First, Serdar Ortaç’ı bile ferahlatan yeni ürünüyle tüketicilerini 60 dakika boyunca ferah kalmaya davet ediyor.

Yayınlanma:
First’ten Serdar Ortaç’ı Bile Ferahlatan Yeni Reklam Filmi

First, Serdar Ortaç’ı bile ferahlatan yeni ürünüyle tüketicilerini 60 dakika boyunca ferah kalmaya davet ediyor. Yeni yeşil nane aromalı şekersiz sakızın sağladığı bitmeyen ferahlığın anlatıldığı eğlenceli reklam filmi ve jingle izleyenlerle buluşuyor.

Mondelēz International Türkiye’nin markaları arasında yer alan First’ün 60 dakika boyunca kesintisiz ferahlık sağlayan yeni yeşil nane aromalı şekersiz sakızının, sıkıntıdan bunalan Serdar Ortaç’ı bile nasıl ferahlattığını konu alan esprili yeni reklam filmi yayında.

First yeni reklam filmi Serdar Ortaç’ın pandemi döneminde bunaldığı andan paylaşımlarıyla başlıyor. Evde oturmaktan dolayı bunaldığını ve çok sıkıldığını belirten Ortaç, ferahlamak için ağzına First 60 Dakika sakızını atıyor ve sakızı çiğnemesiyle birlikte yoğun bir ferahlık etkisi yaşayarak devamlı “ay nasıl ferahladım” dediği bir döngüye giriyor. Reklam filminde, Serdar Ortaç’ın 60 dakika sonra bile First 60 Dakika’nın ferahlatıcı etkisinden çıkamadığı ve aradığı ferahlığa sonunda kavuştuğu görülüyor.

Serdar Ortaç aynı zamanda en sevilen şarkılarından biri olan Yaz Günü’nü de First 60 Dakika için uyarlıyor. “Buralara ferahlık az geliyor canım, ah bir First olsa dans edeceğim” cümlesiyle başlayan şarkı, yeni haliyle tüketicileri de ferahlığı yaşamaya davet ediyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet