Gazipaşa’da 23 kilometrelik asfalt çalışması

Antalya kırsalını modern yollarla buluşturmaya devam eden Büyükşehir BelediyesiGazipaşa’da 23 kilometrelik Karalar, Kızılgüney, Yeniköy grup yolunu asfaltlıyor.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatları...

Yayınlanma:
Gazipaşa’da 23 kilometrelik asfalt çalışması

Antalya kırsalını modern yollarla buluşturmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi

Gazipaşa’da 23 kilometrelik Karalar, Kızılgüney, Yeniköy grup yolunu asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatları ile asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Gazipaşa’dan Kaş’a yoğun bir mesai harcıyor. Asfalt seferberliği kapsamında, kırsal mahalle yolları asfaltla kaplanıyor.

Güvenli ve konforlu yollar

Ekipler son olarak Gazipaşa ilçesine bağlı Karalar, Kızılgüney ve Yeniköy mahallelerini kapsayan grup yolunda çalışma başlattı. Alt yapı çalışmalarının ardından 23 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmasına geçildi. Sathi asfaltla kaplanan yol, konforlu ve güvenli hale geliyor.

Mahalleli mutlu

Çalışmaları yerinde incelemek üzere Gazipaşa ilçesine giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir’e Kızılgüney mahalle muhtarı Ramazan Tekin de eşlik etti. Mahalle halkı adına Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtar Tekin, Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet