“Gittigidiyor Kampüs Sohbetleri” İlk Canlı Yayınıyla Gençlerle Buluştu

Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, kasım ayında hayata geçirdiği GittiGidiyor Kampüs platformu ile gençlere kariyer basamaklarında yol göstermeye devam ediyor.

Yayınlanma:
“Gittigidiyor Kampüs Sohbetleri” İlk Canlı Yayınıyla Gençlerle Buluştu

Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, kasım ayında hayata geçirdiği GittiGidiyor Kampüs platformu ile gençlere kariyer basamaklarında yol göstermeye devam ediyor. Profesyonel hayata atılan gençlere rehberlik edecek nitelikte birbirinden farklı konuların konuşulacağı GittiGidiyor Kampüs Sohbetleri serisini başlatan şirket, zengin yayın içeriğiyle dikkat çekiyor. LinkedIn hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan GittiGidiyor Kampüs Sohbetleri serisinde her ay farklı bir konu ve konuk eşliğinde gençlere yeni perspektifler sunuluyor. GittiGidiyor CPCO’su (Chief People and Culture Officer) Murat Yüksel moderatörlüğünde gerçekleştirilen GittiGidiyor Kampüs Sohbetleri’nin 3 Şubat tarihinde  yapılan ilk yayının konuğu ise Yazılım Köyü Kurucu Ortağı, Eğitmen ve Danışman Serkan Koç oldu. 

 

Türkiye’nin ilk online pazar yeri GittiGidiyor, Kasım 2021’de hayata geçirdiği platformu GittiGidiyor Kampüs ile profesyonel hayata atılacak gençlere veya yeni mezunlara rehber niteliğinde içerikler üretmeye hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı ve bilgilendirici içerikler sunan platform, şimdi de yeni başlattığı “GittiGidiyor Kampüs Sohbetleri” canlı yayın serisiyle, her ay alanında uzman bir konuk eşliğinde gençlerle buluşacak. 

GittiGidiyor CPCO’su (Chief People and Culture Officer) Murat Yüksel moderatörlüğünde gerçekleşecek yayınlarda insan kaynakları alanındaki en yeni gelişmeler, konukların başarı hikayeleri ve kariyer tavsiyeleri konuşulacak. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve Yazılım Köyü Kurucu Ortağı, Eğitmen ve Danışman Serkan Koç’un konuk olduğu serinin ilk canlı yayınında, gelişen teknolojiden e-ticaret şirketlerindeki kariyer fırsatlarına, Türkiye’de girişimcilikten beyin göçüne kadar birçok konu ele alındı. 

 

“Hayata geçirdiğimiz projelerde gençlere yeni fırsatlar ve faydalı bilgiler sunmayı önemsiyoruz” 

 

Gençlerin gelişimlerine destek olmayı oldukça önemsediklerini belirten GittiGidiyor CPCO’su Murat Yüksel, “GittiGidiyor olarak benimsediğimiz “insan odaklı” yaklaşımımızı sadece kurum içerisinde değil bulunduğumuz her alanda yansıtıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle de gençlere yeni fırsatlar ve içerikler sunmayı önemsiyoruz. Bu kapsamda oluşturduğumuz GittiGidiyor Kampüs platformuyla başta teknoloji ve e-ticaret sektörü olmak üzere, gençlere kariyer yaşamlarında faydalı olabilecek pek çok konuda bilgi vermek için çalışıyoruz. İlk yayınını gerçekleştirdiğimiz GittiGidiyor Kampüs Sohbetleri’yle de çeşitli konuları her ay farklı bir konukla değerlendiriyor, genç arkadaşlarımıza farklı perspektifler sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet