Gökyüzünden Hindistan İlk Bölümüyle National Geographic Ekranlarında

Dünya tarihindeki en eski uygarlıklardan biri olan Hindistan’ın eşsiz güzelliklerini konu alan “Gökyüzünden Hindistan” ilk bölümüyle, 20 Aralık Pazar günü saat 20.

Yayınlanma:
Gökyüzünden Hindistan İlk Bölümüyle National Geographic Ekranlarında

Dünya tarihindeki en eski uygarlıklardan biri olan Hindistan’ın eşsiz güzelliklerini konu alan “Gökyüzünden Hindistan” ilk bölümüyle, 20 Aralık Pazar günü saat 20.00’de National Geographic Ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

 Hindistan, etkileyici görselliği, kültürü, insanları ve doğa harikalarıyla, dünya üzerinde en çok merak edilen destinasyonların başında yer alıyor. Büyüleyici hikayesiyle alışık olduğumuz yaşamdan çok daha fazlasını sunan bu özel destinasyonu yüksek tepelerden keşfetmek için “Gökyüzünden Hindistan” ilk bölümüyle, 20 Aralık Pazar günü saat 20.00’de National Geographic ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

 Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, dünyaca ünlü oyuncuların rol aldığı kaliteli yapımları ve ses getiren lokal prodüksiyonları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic’i Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu ve Vodafone TV platformlarından izleyebilirsiniz.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet