“Gönül Dağı” dizisinin parlayan yıldızı Buse Orcan

“Stresimi pilates ve kick boks ile atıyorum” Eğitimli, yetenekli, güzel… “Gönül Dağı” dizisinin parlayan yıldızı Buse Orcan ‘‘Hayallerimin sınırı yok, oyunculuk adına tüm yeteneklerimi sınayabilirim.

Yayınlanma:
“Gönül Dağı” dizisinin parlayan yıldızı Buse Orcan

“Stresimi pilates ve kick boks ile atıyorum”

Eğitimli, yetenekli, güzel…

“Gönül Dağı” dizisinin parlayan yıldızı Buse Orcan ‘‘Hayallerimin sınırı yok, oyunculuk adına tüm yeteneklerimi sınayabilirim.” diyor.

 

Ekranların genç ve yetenekli yıldızlarından 19 yaşındaki Buse Orcan, bir yandan üniversite eğitimine devam ederken diğer yandan da oyunculuk kariyerinde yükseliyor. Temel tiyatro eğitiminin yanı sıra sunuculuk, spikerlik eğitimleri de alan başarılı oyuncu, rol alma düzeyinde Fransızca ve İngilizce biliyor. 5 yaşında baleye başlayan, 7 yaşından bu yana piyano çalan Buse Orcan, 2018 yılında katıldığı Best Model Türkiye yarışmasında da ikinci seçildi.

“Pilates ve kick boks ile stresimi yeniyorum…”

Sağlıklı beslenme ve sporu tüm yaşantısına dahil eden Orcan, bu yoğun tempoda stresle pilates ve kick boks yaparak baş ettiğini söylüyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle oyunculuk kariyerinde hızla yükselen Buse Orcan; komedi, dram, müzikal gibi birçok türde yerli ve yabancı yapımda yer almayı hedefliyor. Ceplerini adeta yetenekleriyle dolduran genç yıldız ‘‘Hayallerimin sınırı yok, oyunculuk adına tüm yeteneklerimi sınamak istiyorum.’’ diyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet