Gönülleri Fetheden Proje; ‘Gönül Traşı’nın 3’üncüsü Düzenleniyor

İzmirli tanınmış erkek kuaförü Samet Tan’ın başlatmış olduğu ‘Gönül Traşı’ projesinin üçüncüsü Kemalpaşa’nın ulaşımı zor köylerinde devam ediyor.İlki Tire’de, 2’incisi Kaynaklar’da bulunan Suriye kampında,...

Yayınlanma:
Gönülleri Fetheden Proje; ‘Gönül Traşı’nın 3’üncüsü Düzenleniyor

İzmirli tanınmış erkek kuaförü Samet Tan’ın başlatmış olduğu ‘Gönül Traşı’ projesinin üçüncüsü Kemalpaşa’nın ulaşımı zor köylerinde devam ediyor.

İlki Tire’de, 2’incisi Kaynaklar’da bulunan Suriye kampında, Bornova Görme Engelliler okulunda ve Yiğitler Köyü’nde gerçekleşen ‘Gönül Traşı Projesi’nin 3’üncüsü Kemalpaşa’nın ulaşımı zor olan dağ köylerinde gerçekleşecek.

Bu sene sadece çocuklara yönelik düzenlenmeyecek olan proje yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan kişileri de kapsıyor.

İzmir, Balıkesir, Denizli, Aydın, Bergama, Uşak, Selçuk, Didim’den yaklaşık 40 erkek kuaförünün bir hafta boyunca gönüllü olarak sürdüreceği hayır projesinin öncüsü Samet Tan,’’ Her bölgede her köyde maalesef kuaför bulunmuyor. Bu işe gönül verenler olarak özellikle ulaşımı zor ve bu işleme en çok ihtiyacı olan bölgeleri tercih ediyoruz. Saç bakımının yanı sıra kırtasiye, kıyafet, oyuncak yardımı da yapıyoruz.

İnsanların gözlerindeki mutluluk ışığını görmek tarifi olmayan, kelimelerle ifade edilemeyecek kadar özel bir duygu. Bu işin parayla değil gönül ile yapılacağını göstermek istedik. Sadece çocukların saçlarına değil aynı zamanda evlerinden çıkamayan yaşlılarımıza, evlerinden çıkamayan hasta kardeşlerimize, ağabeylerimize da hizmet vererek hem yüzlerini hem de gönüllerini gülümsetiyoruz. Hayata olan motivasyonlarının artmasına katkı sağlıyoruz. Umarız bu proje ülkemizin diğer bölgelerindeki meslektaşlarımıza de örnek olur’ dedi (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet