Google Pixel 7A Merak Edilen Bilgileri Sızdırıldı!

Google Pixel 7A’nın da özellikleri merak ediliyordu. Merak edilen görselleri sızdırılan pixel 7A’da işte şunlar olacak!Teknoloji pazarında sürekli yeni ve farklı tasarım özelliklerine sahip olan modeller çıkıyor. Google Pixel’de...

Yayınlanma:
Google Pixel 7A Merak Edilen Bilgileri Sızdırıldı!

Google Pixel 7A’nın da özellikleri merak ediliyordu. Merak edilen görselleri sızdırılan pixel 7A’da işte şunlar olacak!

Teknoloji pazarında sürekli yeni ve farklı tasarım özelliklerine sahip olan modeller çıkıyor. Google Pixel’de onlardan biri olurken, merak edilen bilgileri sızdırıldı. Cihazın görseli sızdırılmasından sonra tüm merak edilen teknik ayrıntılarda belli oldu. Özellikle en çok öne çıkan yanlarından biri de şıklık göstergesi oluşu diyebiliriz. Google Pixel 7A’nın özellikleri ve tasarımıyla teknoloji pazarındaki kullanıcılarına mükemmelliği sunmuş olduğu fark ediliyor.

Pixel 7A’nın görsel tasarımına bakıldığı zaman diğer modelleriyle benzerlik gösteren bir alanlara sahip olduğu fark ediliyor. Hemen hemen çok fazla fark olmayan, yeni modelde sadece görsel açıdan bir iki farklılık göze çarpıyor. Google Tensor G2 işlemcisine dair güç özellikleri bulunuyor.

Google Pixel 7A Tasarımı Nasıl?

Yüksek gelişmiş özellikleriyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran Google Pixel 7A’nın dayanıklı özelliği bulunuyor. Bu sayede kullanıcılarda cihazı kullanırken herhangi bir olumsuz durumla karşı karşıya kalmayacak. 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya dair birçok özellikleriyle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. En iyi cihazlar arasında yer alan Google Pixel 7A, kamera özellikleri açısından göz atıldığı zaman 64 Megapiksel şekilde ayarlanmış olduğunu söylemek mümkün. Her yönden beklentileri karşılayacak bir ürün olmayı başaran cihaz teknoloji severler açısından da memnuniyet ortamı yaratıyor.

Tasarımda her ne kadar ufak çaplı bazı farklılık göze çarpmış olsa da işin teknik boyutuna geldiğimiz zaman çok büyük bir fark olmadığını söylemek mümkün. Fakat teknoloji tutkunları bundan sonra daha yenilikçi ve sorunsuz şekilde bir akıllı teknolojilere yer vererek ihtiyaçların sorunsuz şekilde karşılanmasını sağlıyor.

Pixel 7A Depolama Özellikleri

Pixel 7A ile ilgili kullanımı yapacak kişiler açısından bir başka önemle sorgulanan konulardan biri olarak depolama özellikleri yer alıyor. Pixel 7A depolama özelliklerine göz atıldığı zaman 8GB RAM ve 1268 GB depolama yer alıyor. Pixel 7A depolamayla artık aradığınız şık ve iddialı tasarımlara yer veren yeni modeli kullanmaya başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet