GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İLE 60 ÇOCUK SÜNNET OLACAK

Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen ücretsiz sünnet hizmetleri devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte 2020 yılının ilk sünnet organizasyonunda 60 çocuk gruplar halinde sünnet olacak.Alanya...

Yayınlanma:
GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İLE 60 ÇOCUK SÜNNET OLACAK
Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen ücretsiz sünnet hizmetleri devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte 2020 yılının ilk sünnet organizasyonunda 60 çocuk gruplar halinde sünnet olacak.

Alanya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği, daha sonrasında gelen yoğun talep üzerine geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni devam ediyor. Bu kapsamda 2020 yılının ilk sünnet organizasyonunda 60 çocuk, gruplar halinde sünnet olacak. Tevfik Hoca Alanya Evi’nde başlayan şölenin ilk gününde ailelerle birlikte dua eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, daha sonra çocuklara hediye verdi. Alanya Belediyesi’nin uzman sağlık personelleri tarafından sünnet edilen çocuklar, sömestir tatili vesilesiyle de iyileşme süreçlerini daha kolay geçirebilecekler.

BİR SONRAKİ ŞÖLEN YAZ TATİLİNDE

Sünnet Şöleni ile ilgili konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sünnet olan çocuklarımızın yanında bulunduk. Sünnet programında 60 çocuğumuzun ve ailelerinin heyecanına ortak olduk. Genç arkadaşlarımıza geçmiş olsun der, dini vecibelerini yerine getiren ailelerimize de hayırlı olmasını dilerim” dedi. Başkan Yücel, yaz tatili döneminde bir şölen daha gerçekleşeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet